Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kivel mennem sehova. Nincs lehetőségem ismerkedni?!
Figyelt kérdés
Kisebb városban elek, ahol nem igazán vannak programok konkrétan max évente egyszer, volt barátaim elkoltoztek, élik saját életüket nem olyan a barátság mint anno volt.felnottkent az embereknek nincs nagyon idejük egymásra. Szóval aki tehette az ment innen, én is mennék de sok egyéb és anyagi dolgok miatt nem tehetem meg még, még itt dolgozok helyben jelenleg, de azért szeretnék párt magamnak, nem tudom így hol keressek baratok, és minden nélkül, hova járjak el, tök rossz így egyedül. Ki van hasonlóképpen? Szívesen meghallgatok bármit. 25Eves vagyok F. Köszi a válaszokat előre is.2019. okt. 8. 13:13
11/13 A kérdező kommentje:
Hogy keressek rá?
2019. okt. 11. 21:03
13/13 A kérdező kommentje:
Teljesen jó,
2019. okt. 12. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!