Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együtt alvásnál miben aludjak?
Figyelt kérdés
Ötletek,tippek?2019. okt. 7. 19:54
11/24 anonim válasza:
Nem kell ezt túlmisztifikálni. Én ha jól emlékszem sima pizsamában aludtam, ahogy máskor is.
12/24 anonim válasza:
Abban, amiben egyedül is aludnál.
13/24 anonim válasza:
Alváshoz tökéletes a bugyi-póló kombó. Esetleg a póló legyen valami jópofa. Olyasmiben aludj, ami kényelmes.
15/24 anonim válasza:
Ha ennyire felnőtt vagy, találd már fel magad...
16/24 anonim válasza:
Én első pár alkalommal kétrészes pizsiben aludtam. Amikor először lefeküdtünk egymással, már hálóing volt rajtam. Most hogy hosszabb ideje együtt vagyunk, csak akkor alszom kétrészesben ha nála vagyok, hogy ne legyen kellemetlen se a családjának, se nekem :D
N
17/24 anonim válasza:
Mi amikor először együtt aludtunk én csak egy bugyiba aludtam. De mi csak egy év után tudtunk először együtt aludni és már láttuk egymást minden hogyan.
Olyanná aludj ami neked kényelmes.
Ha a póló bugyi.
Rövidnadrág póló
Dressz bugyi/rövidnadrág/hosszú nadrág
Akár háló ingben is aludhatsz.
Szerintem mindegy miben alszol a barátod így is úgy is szexinek fog látni:)
Egyébként részvétem anyukád miatt.
18/24 anonim válasza:
Első randin sikerült lefeküdnünk szóval én simán meztelenül
23L
19/24 anonim válasza:
Ha szexi hálóingben akarsz aludni, azt úgy gondolod, hogy rajtad is fog maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!