Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír kép küldés után, ha azt mondta hogy a külső neki nem számít?
> Hogyne számítana? Ki akar egy csúnya gyereket??
Csúnya szülőknek is lehet szép gyereke, és fordítva. De látom, a lényeg átment. Az, hogy kifejezetten hazudott a nő, nem számít. Az itteni “hölgyek” rögtön a védelmére kelnek.
A nő 35, gondolom akkor te is akörül lehetsz.
És még mindig hiszel a mesékben?
"Csúnya szülőknek is lehet szép gyereke, és fordítva"
Persze, ha a postástól van :D
"Az, hogy kifejezetten hazudott a nő,"
Hagyjuk már! Ez nem hazugság. Minden, nem teljesen retardált ember tudja, hogy ez azt jelenti, hogy átlag körüli pasi bőven megfelel. Nem gond, ha van egy kis pocak, de ha 200 kiló, az nyilván már más.
Na pont ez az ami miatt az online tarskereses kudarcra van itelve. (kivetelek mindig vannak tudom!)
Amikor irogatsz valakivel, akkor automatikusan kialakitasz egy kepet magadban a masikrol. Es ha meglatod a valosagot, akkor automatikus a csalodas legtobbszor. Es lehet, hogyha eloben talalkoztok akkor minden oke lenne, de a kepek nagyon csalokak tudnak lenni, es az en tapasztalatom, hogy a legtobb ferfi nem tud jo kepet kesziteni sajat magarol.
Inkabb kerj meg valakit erre, csinaljatok tobbet is, szanj ra egy delutant, ja es menj fodraszhoz elotte! A jolvagott haj sokkal vonzobba teszi a ferfit.
Amugy meg, hetvege van, nem mindenki tolti a neten az idejet, van akinek meg van igazi elete is. Csak mondom.
A kerdezo az ferfi, neki valaszoltam, es noi szemszogbol nezve probaltam a lehetseges indokokra ravilagitani.
Nem kell belekeverni ebbe a nok fotozasi kepesseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!