Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/lányok. Elfogadnátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok. Elfogadnátok ezt az ajánlatot?

Figyelt kérdés

Szóval megismerkedtek egy férfival.Jól megy minden,szimpatikus nektek,humoros,igényes magára stb..

Mikor már kezdtek belegondolni,hogy vegre itt egy jo pasijelölt,akkor a pasi közlo,hogy el kell mennie.

A férfi kulfoldon dolgozik és ott is él.Viszont tesz egy ajáblatot neked : Ha gondolod gyere ki hozz pár napra/hétre.Egy kis varosnezés stb.Fizetem a repjegyet meg kb mindent.

Ti elfogadnátok ez,élnetek a lehetoséggel?

2019. okt. 5. 16:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
*általánosa
2019. okt. 5. 17:58
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:51

Ehh. Így már értem, miért vagy ennyire lekezelő a magyar nőkkel.

Senki nem lesz benne a tervedben, amíg úgy állsz hozzá, ahogy most teszed.

Konkrétan kifejtetted, hogy aki nem akarna veled menni, az nem akar semmit sem látni a világból. Annyit legalább fel tudsz fogni ez mennyire lealacsonyító?

Képzeld a Magyarországon élő nők ugyan úgy lehetnek nyitottak a világra, ugyan úgy utazgathatnak, mint bárki más. Sőt ugyan úgy előfordulhat, hogy már vállaltak is külföldön munkát. A te könyöradományodtól függetlenül... -.-

Attól mert valaki nem akar hozzád kimenni Hollandiába, nem azt jelenti, hogy "egy kis szegény országból" ki sem akarja tenni a lábát.

Elég gáz őstulok gondolkozás. Szerinted itt mégis mi van, Kenya? És zöldkártyáért állnak sorba a magyar nők a holland lábad elött? Mit gondoltál?

2019. okt. 5. 17:59
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a szegény országos meg semmit sem lát a világból megjegyzésedhez... kulturálódni, más kultúrát / világot megismerni nemcsak úgy lehet, hogy odaköltözöm egy pasihoz. Itt, Magyarországon is van olyan munkám és fizetésem, amiből tudok menni nyaralni külföldre évi 1x pár napot és amiből itthon is minőségi, ingerekben gazdag, kulturális élményekben gazdag életet tudok élni. Max. nincsen Gucci táskám meg iPhone-om, kb. annyiban lenne más egy "gazdagabb" országban élni számomra, de amúgy sem vagyok olyan anyagias, hogy az számítson.
2019. okt. 5. 17:59
 34/41 A kérdező kommentje:
A magyar mentalitásnak nincs párja.Szép napot nektek,sziasztok.
2019. okt. 5. 18:01
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:01

Na és akkor jön a hírős nevös "a magyar mentalitás".

Miért?

Amúgy miért nem jössz össze holland nővel, miért akarsz Magyarországról "magyar mentalitású" nőt importálni? A hollandok már rájöttek mennyire gáz vagy?

Azt gondoltad, ha megrázod a pénzzárcád, akkor futnak majd ki hozzád a nők?

Tényleg mit képzeltél ezzel a lekezelő dumáiddal?

2019. okt. 5. 18:05
 36/41 anonim ***** válasza:

Hát,ha már jól ismerem, de ilyen hirtelen nem tudom egyébként, hogy hogyan döntenék.

Bár pl van, akit úgy nagyjából ki lehet ismerni pár pillanat, pár perc alatt is.

2019. okt. 5. 18:37
 37/41 anonim ***** válasza:
28%

pár hónap levelezés után kimentem a pasihoz 3 napra Dubajba (ott dolgozott mint mérnők) :)))

neeem nem úgy

korrekt volt rendes nem használta ki a helyzetet

nagyon klassz 3 nap volt bár a pasi az életben nem volt vonzó számomra ezt tiszteletben tartotta

megmaradt barátnak/havernak...

később még mikor lejárt a szerződése akkor franciákhoz igazolt át

akkor egy hétre mentem ki hozzá haverilag a gyerekemmel együtt

mikor itthon volt mindig összefutottunk fél napokra, kirándulás színház vagy másra..

sajnos egy balesetben meghalt 2 éve :(

szóval ha így alakulna én benne lennék ...

2019. okt. 5. 18:59
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
#8 válaszoló vagyok, szó nincs arról, hogy azért nem szeretnék menni, mert begyöpösödött vagyok és nem merem kitenni a lábam az országból. Voltam már Hollandiában és bármikor mehetnék, ha akarnék, azért nem valami távoli, egzotikus helyről van szó. Azzal van a probléma, hogy számomra nem kapcsolat az, ahol két különböző országban élnek a felek hosszú távon. Én belátható időn belül biztosan tudom, hogy nem megyek külföldre és hiába próbál bárki is csábítani vagy rábeszélni, megvannak a döntésem okai és ehhez fogom tartani magam. Én senkinek nem szeretném megmondani, hogy hol éljen. Arra pedig nem vagyok kíváncsi, ha az úriember nagy kegyesen hazaköltözik a kedvemért, hogy aztán évekig mártírkodjon, sajnálja magát, amiért itt minden fosszarfos meg magyar mentalitás, bezzeg Hollandiában/Németországban/UKban vagy akárhol, ahol mosogatott vagy raktárban pakolt eddig, ameddig meg nem unom a mocskolódását és visszaküldöm a pitsába.
2019. okt. 5. 19:06
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ismerkedsz Hollandiában élő magyar nőkkel? :)
2019. okt. 5. 19:09
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:09

Valószínűleg azért, amiért itt is gyorsan kibukott a "magyar mentalitás"-ozás.

Szóval azok már rájöttek, hogy gyökér.

Ő arra gondolt, ha megrázza picit a pénztárcáját, akkor talál egy Magyarországon szegénységben élő nőt, akit el tud kápráztatni azzal, hogy segédmunkás Hollandiában, ezért van pár eurója :D

Hát nem úgy tűnik, hogy összejött :D

2019. okt. 5. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!