Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni aranyásók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni aranyásókkal?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes És elég alacsony is vagyok 34 évesen egy fél éves kapcsolatom volt az is egy kínszenvedés, rájöttem hogy csak a pénz segíthet, pénz nélkül barátnőt nem fogok találni. És már nagyon hiányzik egy társ jó lenne egy barátnő aki mindig mellettem van.

Jelenleg 238 ezer a nettó jövedelmem van egy 15 éves Skoda Fabia kombi kocsim és egy saját kis lakásom amit örököltem. Tudom nem olyan sok, de nagyon sokat költenék a barátnőmre. Szinte az egész fizetésemet oda tudnám neki neki mert az anyukám segítenek az eltartásban.

2019. szept. 29. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Fairbanks, de a Yukon mentén mindenképp.
2019. szept. 29. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A puncs-on is, mint máshol is csak a szája nagy a nőknek. Hiába beszéled meg, figyu ezt adom ezt kérem. Ez "pofátlanság" részükről. Csak a duma megy, meg az arcoskodás. Nem fogsz te találni ott sem aranyásót, mert ott is arra mennek a nők mint a tinderen, a lehető legjobb kinézetű vs legtöbb pénz, s majd ha sorra kerülsz méltóztatik visszaírni. Szóval ez megint csak arra jó, hogy a puncs lehúzzon pár 10-20ezerrel h egyáltalán "fantomokkal" tudj beszélni...
2019. szept. 29. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked az aranyásók nagyon messze vannak.

Rézgyűjtők esetleg, vagy a vasazók.

2019. szept. 29. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem akarlak elkeseríteni, de előttem nagyon szemléletesen megírták: ez a pénz, nem opció egy "aranyásó" számára! Kevés, mint a Tiborcz-féle közvilágítás Dunaújvárosban.

Keress egy rendes lányt... vagy lottózz intenzíven.

2019. szept. 29. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Az aranyásók nem fognak 238 ezer nettóra egy 15 éves kocsira ugrani. :D hol élsz te?
2019. szept. 30. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Az aranyásók jobban élnek nálad.
2019. szept. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!