Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért állítják sokan, hogy úgymond manapság férfiellenes világ van?
Mert a média szerint most épp ők az áldozatok, ők érdemlik a legjobbat, nekik -bizonyos dolgokban- egyelőség jár, el kell fogadni őket bármi áron, nincs szükségük senkire hogy boldogok legyenek, stb.
A világ nem ilyen, de most jelenleg nemi alapon próbálják megosztani az embereket.
Első válaszoló: az olyan helyeken, ahol a nőknek ingyenes a beugró a férfiaknak meg nem, nyilván azért van így, mert különben alig lennének ott nők, és akkor egy idő után a férfiak is lekopnának és zárhatnák be az egész helyet.
A valóságban én még sosem voltam olyan helyen, ahol azért volt nekem ingyenes, mert nő vagyok. (Van viszont 10% pedagógus kedvezményem múzeumokban és könyvesboltokban, most akkor enyém a világ, vagy mi???)
Nincs férfiellenes világ, aki ezt kitalálta, az csak rinyálni akar. Aki tud és akar, az boldogul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!