Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti Lányok! Miért baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti Lányok! Miért baj, számotokra, ha egy srác vidékről származik?

Figyelt kérdés
Szeretnék felköltözni a fővárosba, mert ott sokkal nagyobb a munkalehetőség és a bérek is magasabbak. Kaptam már több állásajánlatot is. Most keresek albérletet. Gondoltam, kipróbálom a netes társkeresést is, de az a néhány lány , aki vissza is írt, elutasított, hogy inkább budapesti srácokkal ismerkedne. Szerintetek mi a baj a vidékiekkel? Nincs tájszólásom. Úgy hiszem, a kulturális különbségek sem lehetnek ennyire mérvadóak! Ötlet? Tapasztalat?
2019. szept. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Minek új kérdést kiírni, kaptál elég választ. Messze vagy, majd ismerkedj amikor már ide költöztél. Ezt még hány plusz oldalon szeretnéd ragozni?
2019. szept. 20. 21:02
 42/45 anonim ***** válasza:
Mintha falun nem lennének gyorséttermek meg albán pékségek.
2019. szept. 20. 22:22
 43/45 anonim ***** válasza:

A legkisebb falu amit még jól ismerek - bár mára város - nem rendelkezett sem albán sütödével, sem gyorsétteremmel, egyedül a "szendvicses" sorolható ebbe a kategóriába, de ott normális "házilag készült" szendvicset adtak, félujjnyi hússal, salátával, kérés szerinti fűszerekkel stb. :D Meg az "étterem" ami valójában egy ilyen tipikus kis nyugodt hely volt, de a környéken mindenki ismeri, mivel olcsó, tiszta, a kiszolgálás is rendben van.

2019. szept. 20. 22:25
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

A pest vs. vidék margójára megjegyezném, hogy tősgyökeres pesti vagyok, de még életemben nem hallottam egyetlen pesti ismerősömet sem szidni a vidékieket vagy elmaradott barbároknak beállítani őket. Ettől persze még lehetnek ilyen emberek, de nem hinném, hogy ez általános lenne.

Viszont sokszor hallottam már vidékiektől - az ország legkülönbözőbb régióiból jöttektől - szidni a pestieket, hogy a pesti parasztok bezzeg lenéznek mindenkit, meg azt hiszik, hogy Debrecen is egy tanyavilág például.

Szóval én inkább azt tapasztalom, hogy a vidéken élők egy részében van egy fajta kisebbségi komplexus a fővárosiakkal szemben, és ezt kivetítik a pestiekre, mintha ők gondolnának pejoratívan a vidékre. (És igen, a "vidék" megnevezést én is gyűjtőszóként használom nem-Pestre, pusztán helymeghatározás céljából.)

A témához hozzászólva, értelmes embernek tűnsz, nem hinném, hogy problémád lesz a csajozással Pesten, feltéve, hogy végre helyben leszel. Mert a vidéki srác vagyok, még egyelőre vidéken, de majd felköltözök Pestre szituáció a nesze semmi, fogd meg jól kategóriába esik. Csak mindent a maga idejében: először oldd meg a lakhatást és a munkát, utána már nyugodtan ismerkedhetsz.

2019. szept. 20. 23:16
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Olyan egyszerű: a pesti lányok nem szeretnének egy olyan fazonnal ismerkedni, aki _majd, egyszer_ a városukba költözik. Aztán vagy összejön a cuccolás, vagy nem. Időpazarlás.
2019. szept. 21. 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!