Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti Lányok! Miért baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti Lányok! Miért baj, számotokra, ha egy srác vidékről származik?

Figyelt kérdés
Szeretnék felköltözni a fővárosba, mert ott sokkal nagyobb a munkalehetőség és a bérek is magasabbak. Kaptam már több állásajánlatot is. Most keresek albérletet. Gondoltam, kipróbálom a netes társkeresést is, de az a néhány lány , aki vissza is írt, elutasított, hogy inkább budapesti srácokkal ismerkedne. Szerintetek mi a baj a vidékiekkel? Nincs tájszólásom. Úgy hiszem, a kulturális különbségek sem lehetnek ennyire mérvadóak! Ötlet? Tapasztalat?
2019. szept. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
77%

"Abban is biztos vagyok, hogy olyan házi tyúkhúslevest, házi kolbászt, sült szalonnát, amiknek tényleg illatuk van, még soha sem ettetek"

És akkor ezzel így mi van ? Egyébként meg BP-n van vagy 10 Lacikonyha legalább. Ha most ez kell.

Most a nőnek is ezzel fogsz menőzni ?

2019. szept. 19. 22:01
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
A előzö válaszadók jól fogalmaztak minden benne van a pakliban amit felsoroltak. Én Budapestről költöztem faluba a családommal és nem bánom ott éltem születésem óta és nekem már fullasztó volt a rohanás minden. Szerencsere ahova költöztünk közel vannak városok így lehetőség munkára itt mindenkinek van akinek autója sincs annak is. Szóval különbségek nyilván vannak egy városi ember és egy falusi ember között hiszen teljesen más az életvitel és sokkal lassabb itt minden. Nyilván aki majd igazán szeretne téged megismerni nem fogja érdekelni hogy falusi vagy budapesti vagy. Ne gondolkodj ezen túl sokat!
2019. szept. 19. 22:04
 23/45 anonim ***** válasza:
95%
Na most megtudtam,hogy elmaradott fehér parasztlány vagyok😂😂😂.Utoljára a szemem műtetni voltam pesten,én kis naiv bementem a plazába vásárolni,hát csak vacsorázni tudtam,mert rongyokon kívül mást nem lehetett kapni.Amúgy másfél óra alatt pesten vagyok,ennyit városon belül is utazok egy nap.
2019. szept. 19. 22:05
 24/45 Estádio de Felchút ***** válasza:
93%

Mert Budapesten az egy főre jutó hülyék száma kettő.

Nekem hihetsz, mert én egymagam három hülyét is kiteszek.

2019. szept. 19. 22:28
 25/45 Sertés ***** válasza:
28%
"néhány lány , aki vissza is írt, elutasított, hogy inkább budapesti srácokkal ismerkedne" - miért nem kérdeztél vissza, hogy most az a baja, hogy nagybirtokos vagy, vagy csak az, hogy unná az állandó helikopterezést az uradalmad fölött? :-D Azt hiszem, lett volna hirtelen fellobbanó, "őszinte" szerelem...
2019. szept. 19. 22:30
 26/45 anonim ***** válasza:
61%

Én gyüttment vagyok úgymond, megye székhely mellől költöztem fel Pestre.

Nagyon egyszerű, sok pesti a falut kb. BAZ megyével veszi egy kalap alá. Az igazi pesti már attól megőrül, hogy valamivel limitáltabb a választék, vagy kevesebb a szórakozóhely,stb. Legtöbbnek már-már Kecskemét is tanyavilág.

2019. szept. 19. 22:41
 27/45 anonim ***** válasza:
81%
"Abban is biztos vagyok, hogy olyan házi tyúkhúslevest, házi kolbászt, sült szalonnát, amiknek tényleg illatuk van, még soha sem ettetek( Vagy csak nagyon-nagyon ritkán egy szintén vidéki rokonnál)!" Jaj meg kisf-szom, anyósom is nagy falusi asszony, azt mégis leveskockát használ meg hulalát, az édesanyja meg vegetát meg mindenbe margarint tesznek. Hagyjuk már ezeket a mítoszokat, hogy a mostani falusi ételek milyenek.
2019. szept. 19. 22:42
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Először költözz fel, és UTÁNA keress pesti csajokat. Most őszintén, hogy akarsz akár egy randit is összehozni, ha te többszáz km-re vagy a világ végén? Nem konkrétan azzal van a gond, hogy vidéki vagy, hanem hogy messze vagy.

Nekem pl a párom szabolcsi, az 300+ km, és semmi bajom sincs azzal, hogy honnan jött, de akkor volt alkalmunk összejönni, mikor felköltözött Pestre (nem miattam, akkor még). Ismertük egymást előtte is, de netes barátságnál meg komolytalan flörtölgetésnél sose volt több, nem is lett volna olyan messziről. Értelmetlen lett volna.

2019. szept. 20. 00:02
 29/45 anonim ***** válasza:
80%

Hát pl. azért, ami itt megy, a phaszméregetés, hogy vidéken minden szebb, jobb, erkölcsösebb. Én itthon ülök állandóan, leszarom a szórakozóhelyeket, de nem mennék vidékre - igen, ami nem a főváros, az nekem vidék, de ez nem pejoratív, nekem csak helymeghatározás.

Vannak vidéki rokonaim, és nem szeretem az ittas, nagyhangú bácsikat, a sértődős néniket a száraz sütijeikkel, meg hogy egy pohár vizet nem adnak, csak cukros üdítővel tömnek, mert az "ünnepi". Pálinkától forgó szemű szomszédok, akiket a büdös életben nem láttam, rögtön taperolnak meg puszit akarnak adni, velem egyidős lányok mondják, hogy annyit nem adnának ruháért, mint én (ami turkálóból van, mint a legtöbb cuccom, de feltételezik, hogy drága szarokat hordok).

Nekem introvertáltként bejön a város személytelensége, hogy nem állnak le velem idegenek pofázni. Ne értsetek félre, itt a büdös panelben, ahol élek is szoktam beszélgetni a lenti szomszéd bácsival, aki csodaszép virágokat ültet a ház köré, de ő sem az a "Há' egyed a kolbászt, különben bvzi leszel, heee"-féle ember.

2019. szept. 20. 00:12
 30/45 A kérdező kommentje:
Bevallom, én még soha sem voltam gyorsétterembe. Csak a jól megszokott házi koszton éltem / élek. Eddigi partnereim szerencsére mind jó háziasszony volt, imádtam a főztjüket, nem csak édesanyámét. Akit megsértettem emiatt, attól elnézést kérek!
2019. szept. 20. 04:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!