Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti Lányok! Miért baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti Lányok! Miért baj, számotokra, ha egy srác vidékről származik?

Figyelt kérdés
Szeretnék felköltözni a fővárosba, mert ott sokkal nagyobb a munkalehetőség és a bérek is magasabbak. Kaptam már több állásajánlatot is. Most keresek albérletet. Gondoltam, kipróbálom a netes társkeresést is, de az a néhány lány , aki vissza is írt, elutasított, hogy inkább budapesti srácokkal ismerkedne. Szerintetek mi a baj a vidékiekkel? Nincs tájszólásom. Úgy hiszem, a kulturális különbségek sem lehetnek ennyire mérvadóak! Ötlet? Tapasztalat?
2019. szept. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Abban is biztos vagyok, hogy olyan házi tyúkhúslevest, házi kolbászt, sült szalonnát, amiknek tényleg illatuk van, még soha sem ettetek( Vagy csak nagyon-nagyon ritkán egy szintén vidéki rokonnál)!
2019. szept. 19. 20:49
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Sosem fogom elfelejteni, hogy az exem(aki pesti) unokatesoja halal komolyan megkerdezte, hogy nem furcsa ez a sok ember es beton(!) Pesten.

Utana meg az anyja kerdezte meg, hogy otthon milyen gyakran hordunk nepviseletet (korabban latott egy fotot az egyik neptancos fellepesemrol )

( Megj.:

olyan falubol szarmazom, ami 10kmre van egy nagyobbacska varostol, ovodatol kozepiskolaig oda jartam + akkoriban epp Pecsre jartam egyetemre...ja, sosem jartam varosban korabban, tok nagy elmeny volt a beton es a farmernadrag XD)

2019. szept. 19. 21:04
 13/45 anonim ***** válasza:
57%

"Abban is biztos vagyok, hogy olyan házi tyúkhúslevest, házi kolbászt, sült szalonnát, amiknek tényleg illatuk van, még soha sem ettetek( Vagy csak nagyon-nagyon ritkán egy szintén vidéki rokonnál)!"

Hidd el, nem mindenkinek ez az álma.

2019. szept. 19. 21:15
 14/45 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez nagyban függ a lánytól is. Nekem pl vannak falusi rokonaim. Nem tudom, hogy emiatt, de nekem pl tetszik a falusi élet. Nyugalom, sok háziállat(pl csirke, tyúk, kecske stb). Kecskevel egyébként engem kilóra meg lehet venni. Én úgy definialom magam, hogy Pesti parasztlany vagyok. Szoktak tetszeni a falusi parasztfiúk is nem akadok fent ilyenen. A tajszolast meg szintén szeretem.

Szerintem egyelőre koltozz fel, dolgozz és a többi meg úgyis alakulni fog. Van pl egy kollégám aki Pécsi, de annyi ideje van Pesten, hogy már teljesen elmosódott ez a "különbség". Ráadásul ő orvos is Pécsen is végzett és állítólag az orvosi egyetemek közt van némi feszültség/ellentét.

2019. szept. 19. 21:17
 15/45 anonim ***** válasza:
33%

Hanem? A jókis Meki meg Börgerking? Sztárbáksz kávéval leöblítve? Fúj.

2019. szept. 19. 21:17
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Pesten sincs kolbászból a kerítés. Hiába keresel ugyanazért a munkáért 100ezerrel több nettót, ha 100ezerrel több az albérleti díj és a parkolódíjakkal minden mással együtt rosszabbul tudsz élni, mintha vidéken maradtál volna.
2019. szept. 19. 21:22
 17/45 anonim ***** válasza:
44%
Mert nem vagy kozmopolita(világpolgár).Lenézik a vidékieket,állítólag ők jobbak,felvilágosultabbak.Ezt hiszik ők,ezt súlykolja a média.
2019. szept. 19. 21:22
 18/45 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
43%
:D Na pont aktuális a magánéletemben. Kíváncsi vagyok, mit kamuznak össze a hozzászólások között.
2019. szept. 19. 21:25
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan család aki azért jött elmondásuk szerint vidékre, mert itt kevesebb lóvéból megél. Elvitte oviba a gyereket, parkolódíj... délután elment érte, megint. Közben elment a fodrászhoz, ott is....... Ilyenekből napi szinten egy hónap alatt k_rvasok lóvé elment elmondásuk szerint.
2019. szept. 19. 21:26
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fő baj az, h jelenleg vidéken élsz. Van millió pasi Budapesten, miért kezdjen bárki olyannal, aki majd egyszer felköltözik - vagy nem.
2019. szept. 19. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!