Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol ronthatom el? Próbálok ismerkedni de valahogy minden lány csak friend zoneba passzol egyből szinte (többi lent)
Az a probléma, hogy a te korodban a nők még nem nagyon tudják értékelni az őszinte férfiakat. Ezért is jobb 30 feletti nőknél kezdeni.
Ezzel kapcsolatban részletesebben ajánlom ezt:
Nagyon kevés lány keres csak szexet, ők is csak azért, mert a fiúk meg legtöbbször azt, és emiatt szinte lehetetlen máshogy kapcsolatba kerülni fiúkkal.
Ez egy betegség.
Ne küldj képet, nem lényeges a külső, a belsővel van baj.
Szerintem a tiniknek "öreg vagy", mármint az ilyen 16-18 éves korosztály, a veled egykorúaknak meg "fiatal". Én 22 vagyok, de komolyabb srácokat keresek, ezért inkább 24-27 között nézelődök. :)
Amúgy meg, értékelendő, ha elmondod, hogy mit akarsz, de ha nem találkoznak az érdekek, akkor nem lesz belőle semmi. Ha te kalamdozni akarsz, és mondjuk én komoly kapcsolatot, akkor nem lesz semmi. Ha te komoly kapcsolatot szeretnél, és mondjuk én kalandozni, akkor sem lesz semmi. :) általában így működik. És akkor még ott van, hogy nem jössz be valakinek, vagy messziről anyuci kisfiának vagy szociopatának nézel ki, és ilyenkor hiába vagy egy gyöngyszem, nem adnak esélyt, hogy megismerjenek, mert főleg fiatalon, rengeteg a lehetőség :)
Nekem küld képet :)))
L21
Nekem be jön az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!