Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak addig kellek a fiúknak, ameddig nem kapnak meg?
Mindig ugyan az játszódik el, csak addig kellek nekik, amíg meg nem kapnak, utána l**zarnak..
Én próbálok mindent megadni nekik, de mindig ugyan az van minddel.
Akármit csinálok nem jó.
11-es kérdése jogos!
Akkor végül is mi is a bajod?
kerdezo, ez igy ertelmetlen
ha nem fekudtel le meg egyik fiuval sem, akkor nem azert $zarnak le mert "megkaptak", hanem azert mert egyszeruen nem jossz be nekik mint ember
az "odaadas"t az emberek arra ertik, mikor 1-2-3 akar 4 randi utan a lany odaadja a testet a fiunak, lefekszik veluk... ha ezutan dobnak a fiuk, akkor nyilvan csak sexre kellettel nekik, de nalatok nem errol van szo
ma 19:33
Valószínűleg nem szerelmesek beléd, csak tetszel nekik.
Az semmi. Én pl hónapokig is kibírtam anélkül, hogy "megkaptam" volna bárkit is. Volt, hogy 8 hónapig próbáltam mindent megadni egy nőnek. De a vége mindig ugyanaz lett. Le se sz*rtak és a végére lekoppintottak.
A 2-3 hét az semmi. Én pl egy évet is kibírnák és akkor is te zavarnál el engem nem fordítva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!