Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők hogy viszonyulnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy viszonyulnak az olyan férfiakhoz, akik nem akar magasra törni, egyszerű dolgokat kedvelnek?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az olyan férfiakról, akit nem érdekel a pozíciója, nem érdekli a fizetése, nem érdekli a társadalomban való "rangja" úgymond, mert a boldogságot megtalálja az egyszerű dolgokban, és ezáltal örökké pozitív? A pénz másodlagos, csak annyi kell hogy meglegyen a napi betevő, rezsi, és 1-2 hobbi, mert nem az számít hogy mit csinál az ember, hanem hogy közben mit érez. Például ha egy egyszerű sétát az ezerszer megjárt szülővárosában ugyan annyira élvez, mint egy nyaralást Hawaii-on, akkor nem megy Hawaii-ra, hanem inkább beosztja azt a pénzt ami arra menne, gondolván a jövőre.

Vannak olyan nők, akik képesek meglátni a világban rejlő apró dolgokban a boldogságot? Egy virágban, egy bogárban, egy sétában, egy naplementében, magában az életben? Akik úgy gondolkodnak: nem az a lényeg, mit ér el az ember, hanem az, hogy azt a dolgot hogyan éli meg?

2019. szept. 18. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért baj az, hogy ha pénztől függetlenné tesszük az élvezeteket? Vegyük úgy, hogy mindennek egyforma az ára. Én imádom a sushit, ami nem olcsó. De imádom a zsíros kenyeret is lilahagymával. A te logikád szerint mindig zsíros kenyeret kéne enni, hisz olcsóbb. De a többség szeretné az "is-is" helyzetet. Ezt is, azt is. Az emberek többsége nem azért szeret dolgokat, mert drágák. Csak szeretik. Ha olcsóbb lenne a sushi, mindennap enném. Ha Hawaii-ra olcsóbb lenne eljutni, mint a szülővárosodba, akkor hova mennél?
2019. szept. 19. 16:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze, van ami jobb, van ami kevésbé jó, és a változatosság önmagában gyönyörködtet. Én is szeretnék egy sportkocsit, vagy a világ ételkülönlegességeit végigpróbálni, de ez nálam, csak mint kiegészítő cél, csak mint bónusz lebeg. Egy kis csillogó konfetti lehetősége, nem pedig életcél. Ha ehetek egy zsíros kenyeret, akkor mosolyogva eszem. Ha a kedvenc ételemet kapom, akkor kicsivel nagyobb mosollyal eszem. Ez a kicsivel nagyobb mosoly bár jól esik, önmagában nem ezen múlik az ember boldogsága, és elégedettsége. Egy furcsa példával élve, ha van öt gyereked, és nagyon szereted őket, akkor teljesnek érzed az életed. Ha mondjuk hat gyereked van, akkor ugyan annyira teljesnek érzed az életed, csak a szereteted immár nem öt, hanem hatfelé árad. Ezért kicsit felesleges is ezt így számokban mérni. Valószínűleg az is ugyan olyan boldog akinek kettő, vagy három, vagy négy gyereke van, már ha maga a család szerető és összetartó. És nem érzi úgy az ember, hogy ha még több gyereke lenne, akkor még több szeretetet tudna kicsikarni magából. Nem érzi úgy, hogy lappang még benne szeretet, ami addig nem tör felszínre, amíg nem születik egy még újabb gyereke. Maximum a szeretet útja és összetétele kicsit más lenne. Tehát, ha én boldog vagyok ezzel vagy azzal, nem érzem úgy, hogy változtatnom kéne bármin, mert még boldogabb nem lennék, maximum kicsit máshogy lennék boldog. Nem tudom mennyire volt ez így érthető.
2019. szept. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!