Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni Győr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni Győr környékén?

Figyelt kérdés
Próbálkozom ismerkedni, de valahogy mindig ahova megyek ott sosincs ember, esetleg nektek lenne valami tippetek merre menjek ez ügyben? internet nekem olyan snassz 20/f köszii :D

2019. szept. 15. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy győri lány vagyok. Eddig Tinderen ismerkedtem, lett onnét 2 kapcsolatom is, de rossz élményekkel gazdagodtam általuk... és én is ezen gondolkodtam... hol lehet a neten kívül ismerkedni?

Nyilván lány létemre én nem szólítanék le fiút.

Pl ismerősöm javasolta menjek el edző terembe edzeni, sok jó pasi jár oda... de nyilván edzeni és nem barátnőt keresnek.

Akkor másik ismerősöm mondta járjak el többet társasággal helyekre...

Az a baj kevés győri baratom van...

Tehát... a kérdésed jó...

Meg alapból a te esetedben “ijesztő” lehet egy random lanyhoz oda menni... aki pl épp egyedül ül, de közben meg a barátját várja...

Igazából én sem tudom....

24N

2019. szept. 15. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Széchenyi tér, Radó, elég sok szórakozó hely van. De te tudod mit szeretsz és milyen érdeklődési köröd van. Győrben sok a lehetőség :)
2019. szept. 15. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:
És itt üldögéljek? mert az elsőnek igaza van hogy eleg ijesztő odamenni így... de köszönöm mindkettőtöknek :)) ment a zöld jel
2019. szept. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!