Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanultál az előző kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanultál az előző kapcsolatodból és miben fog különbözni a következő társad az előzőtől?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az adok-kapok alapon nézed az nem kapcsolat. Én soha nem éreztem olyat, hogy nem kapok eleget... nem arról szól. Ma már annak is örülnék ha adhatnék Neki, de még azt sem akarja.Hogy lesz e következő társ? Nem tudom. Így 40 felett, szerelem nélkül nem szeretném, csak azért, hogy ne legyek egyedül? A következő társam nem választhatom ki, vagy beüt vagy nem.
2019. szept. 15. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Legyetek már igaz férfiak! Egy nő nagyon tud szeretni, akkor is ha a saját fájdalmatok miatt inkább védekező állásba vonultok és nem akarjátok meglátni, vagy direkt félre értelmezitek, mert úgy könnyebb. KOCKÁZTASSATOK! És MERJETEK SZERETNI! Na, jól megmondtam, de tényleg... Amúgy sokat tanultam, akkor is minden nap túlélés a szakítás óta, akkor is ha minden perc nélküle belemar a mellkasomba... a szeretet érzése olyan ajándék az élettől ami nélkül csak vagyunk de nem élünk.
2019. szept. 15. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy àlljak ki magamert, ne hagyjam magam elnyomni (ha megvaltozom a kedvèèrt akkor masba köt bele ergo legyek csak nyugodtan önmagam), ne függjek màstol, aki menni akar hagy menjen, nem teszek többet a kapcsolatba mint a màsik, ilyesmik
2019. szept. 15. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#12-es: exemet mindennél jobban imádtam (inkább imádom most is), mindent hajlandó lettem volna feladni érte. Mindenben azt néztem, hogy neki legyen jó. A kedvéért megtettem bármit, ennek ellenére simán, lelkiismeretfurdalás nélkül megcsalt. Pedig ez volt az egyetlen amit kértem tőle, hogy ha már nem akar velem lenni, akkor mondja meg egyenesen, de ne csaljon meg.

Minden nap ezen "kattogok", hogy mitől lehet az, hogy nekem ő ilyen sokat jelent, viszont én gyakorlatilag semmi/senki voltam számára. Kibírhatatlanul kegyeteln érzés ez. 10-es voltam.

2019. szept. 15. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom utolsó, hogy csalódnod kellett! Én is imádtam egy férfit, hosszú ideig szenvedtem miatta. Neki csak egy voltam a sok közül, akit néha elővett, mikor úri kedve úgy diktálta. Elég mély sebeket ejtett, de szerencsére már szinte teljesen kiábrándultam. Kitartást neked! Nálad is eljön majd ez a pont.
2019. szept. 15. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Hogy messziről kerüljem el az anyuci pici fia típusokat, és ne tűrjem el, ha bunkók és lekezelőek velem.
2019. szept. 15. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogok várni, hogy hátha hajlandó lesz megbeszélni a dolgokat, ahelyett, hogy csak homokba dugja a fejét.
2019. szept. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!