Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is túl érzékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl érzékeny vagyok, ezért nem akar összejönni egyik párkapcsolatom sem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, legalább 10 párkapcsolatom volt már (tudom, hogy ez ilyen korban még sok), de egyik nem jön össze aztán belementem másikba, és így tovább..mindig ugyan azt csinálja az összes, olyan mintha egyel jönnék össze folyamatosan, annyira egyformák, nem tudom így elmagyarázni, de remélem értitek..

Az a helyzet, hogy sok minden idegesít amit csinálnak a férfiak, sok mindenért szólok is, pl idegesít ha együtt vagyunk és más lány/lányok képeit lájkolja, pl az összes olyan lányokat, k**vákat lájkol, akiknek kint van mindenük, ezt rühellem, ha más lányoknak lesz ismerőse Facebookon vagy be követi instán, ha együtt vagyunk és magáról tesz fel képet valamelyik közösségi oldalra (ez nekem úgy jön le mintha el akarna kelni másnak), tényleg nagyon sok dolog, apróság van, és ezen változtatni szeretnék, csak nem tudom,hogy hogy, nagyon féltékeny típus is vagyok.😔

Szerintetek ezért nem jön össze egyik párkapcsolatom sem, mi a véleményetek?:/

2019. szept. 11. 11:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es, teljesen igazad van! :)
2019. szept. 11. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Na azért ne tegyünk már úgy mintha ez rendben lenne. Nagyon tavol vagyok a fb-függőségtől de ne legyen új lány ismerőse? Egyetem miatt felevente lesz 5-6 uj lany ismerosom projektek, kutatocsoportok plusz munkatarsak reven. Ne rakjon fel képet mert masnak akar tetszeni? Ennyi erővel ne menjen az utcara, ne vegyen fel igenyesebb ruhát mert az is biztos azert van.

Kerdező neked az önbizalmadat kell rendbe tenni. Ha valaki szeret, akkor lehet 5000 lany ismerőse, ugyanúgy hűséges lesz. Ha valaki meg akar csalni az fb-kepek nelkül is meg fog. Fogadd el a másikat autonóm emberként mert amig igy be akarod őket korlatozni, tenyleg nem lesz senkid. Es ne kapcsolatrol kapcsolatra ugralj hanem varj egy olyat akiben tenyleg megbizol.

2019. szept. 11. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:
30%

Jójó, akkor megtudtuk, hogy milyennel nem akarsz összejönni. 🙂

De jobb lenne azt tudni, hogy milyen személyiségtípusú lenne az, akivel szívesen összejönnél!

(Van egy tippem, hogy fogalmad sincs. Pedig ezt tudnod kéne. Ha komolyan gondolod, akkor nem lehet lutrira hagyni, hogy „majd megismerem”, aztán lesz valami...)

2019. szept. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!