Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt ilyen 33 év feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt ilyen 33 év feletti férfi, aki csak garzonban él és szégyelli h csak ennyire futotta neki?

Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
46 vagyok, albérletben tenyészek. Nem szégyellem. Minimálbérből nem lesz lakásom. A másik oldala,hogy reggeltől estig dolgozom, ezt kevés nő viseli el. Ez van, majd talán lesz valakim, akinek így is megfelelek. LázárJános mondta, hogy akinek nincs pénze, az annyit is ér. Én nem gondolom, hogy ez igaz. Ezek adottságok. Volt egy lakásörökségem (1/5-öd rész), de lemondtam a tesóm javára. Az olyan 2-3millió lett volna, de az sem sok. Ez nem a mi szégyenünk, hanem azoké, akik nyomorbadöntik az országot. Tanulhattam volna jobban, vagy más szakmát, de már az sem garancia, hogy jól megfizetik. Lehet, hogy jól lehet keresni mint orvos vagy valami, de én nem akartam orvos lenni. Műszerészféle vagyok és szeretem csinálni. El kell fogadni az elfogadhatatlant, vagy fejleszteni magunkat, hogy jobb lehetőségeink legyenek. Persze, ehhez szabadidő kéne és mint tudjuk, abból van a legkevesebb.
2019. szept. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!