Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már egyértelműen veszett ügy?
Hónapokig beszélgettünk minden nap, mindig ő keresett már reggel. Nagyon jól elvoltunk, rengeteg dologban egyetértettünk, tényleg átbeszéltük a napokat. Sok volt az utalás mindkettőnk részéről arra, hogy egyébként nem csak barátkozni szeretnénk a másikkal. Tegnapelőtt találkoztunk, igaz nem sok időre. Utána egy órával még írt, de már haverkodósabb stílusban, utalások, becézés nélkül, és egyszer csak már nem írt vissza. Azóta nem is keresett.
A találkozó után még azt mondta, hogy szimpatikus voltam neki és egyáltalán nem érezte kellemetlenül magát.
Ebből már nem fogok tudni többet kihozni?
én 21/l ő 26/f
Rossz taktika honapokig meg csak nem is latni a masikat. Ha valakivel az elso par nap stimmel, akkor mindenkeppen talalkozzatok a leheto leghamarabb, inkabb egy heten belul, mint tul. A problema, hogy elkepzel valamilyennek (mindenfele jonak, hiszen csupa jo jut rolad az eszebe) es amikor talalkoztok, akkor csalodik. Forditva jobban szokott mukodni, amikor egy rosszabb fenykep utan az ember eloben latja a masikat, es sokkal szebb eloben. Nem szabad nagyon felfokozni az elvarasokat, mert a masik tul fog idealizalni es minden attol eltero dolgot csalodaskent er meg.
43F
Nem feltétlen. Az előttem szólónak alapjában véve igaza van, de azért lehetnek kivételek. Én egyszer fél évig csak írogattam egy nővel, legalább 2-3 hónap eltelt, mire képet cseréltünk. Kb fél év után taliztunk csak, és egy kifejezetten jó kapcsolat alakult ki belőle. Szerintem ez inkább az adott egyénen múlik, h mennyire tudja helyén kezelni azt a jelenséget, amit az előttem válaszoló kifejtett...
32/f
Szerintem mar nem fog keresni. Baratkent sem. Aki ismerkedesi szandekkal kozelit, az onnantol nem fog baratkent tekinteni rad soha.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!