Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak-e olyan nők, akik igent mondtak volna?
Sziasztok!
Nemrégiben találkoztam egy nővel reggel munkába menet. Egy darabig mosolyogtunk egymásra, majd végül elkértem a számát. Elhívtam randira, eddig minden simán ment, jól is éreztük magunkat, de egy dolog volt a gond. Ő engem idősebbnek nézett, én őt fiatalabbnak, így kiderült, hogy 12 év van köztünk, így végül nem szeretne velem többet találkozni. Valamiért úgy érzem, hogy a harmincas nőkkel jobban el lehet beszélgetni, mint a huszonéves korosztállyal, viszont én még csak 26 vagyok. Olyan emberre egyáltalán nem vágyom, aki a fiatalabb fickókra vadászik, ő maga pedig sem nem igényes, sem nem okos stb. Tehát a kérdés, hogy van e olyan aki mondjuk 10-12 év korkülönbséggel is akár jól érzi magát a párjával?
Igaz, de azért valamicskével biztosabb a dolgában, mint egy huszonéves.
Egyébként nem kell elhinni, amit leírtam, nem szentírásként adtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!