Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak-e olyan nők, akik igent mondtak volna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrégiben találkoztam egy nővel reggel munkába menet. Egy darabig mosolyogtunk egymásra, majd végül elkértem a számát. Elhívtam randira, eddig minden simán ment, jól is éreztük magunkat, de egy dolog volt a gond. Ő engem idősebbnek nézett, én őt fiatalabbnak, így kiderült, hogy 12 év van köztünk, így végül nem szeretne velem többet találkozni. Valamiért úgy érzem, hogy a harmincas nőkkel jobban el lehet beszélgetni, mint a huszonéves korosztállyal, viszont én még csak 26 vagyok. Olyan emberre egyáltalán nem vágyom, aki a fiatalabb fickókra vadászik, ő maga pedig sem nem igényes, sem nem okos stb. Tehát a kérdés, hogy van e olyan aki mondjuk 10-12 év korkülönbséggel is akár jól érzi magát a párjával?

2019. szept. 3. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze.Keresztapám egy életet élt le 12-èvvel idősebb feleségével boldogan.
2019. szept. 3. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg Macront.
2019. szept. 3. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
32 évesen nyilván nem kezdenék 20 évessel, de még 26-al sem. Olyannal sem, aki korhoz köti a normalitást. Fiatalabb pasi nem kéne, mert bármikor rájön, hogy gyereket akar, én meg nem akarok. És nem akarok én lenni a "volt idősem nőm is" fejezet az életében.
2019. szept. 3. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
3: És? Idősebb férfi is bármikor akarhat gyereket. (ismerősömnek 45 felett jött egy válása, mert csinált egy gyereket valaki másnak)
2019. szept. 3. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, de azért valamicskével biztosabb a dolgában, mint egy huszonéves.

Egyébként nem kell elhinni, amit leírtam, nem szentírásként adtam ki.

2019. szept. 3. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. 36/N
2019. szept. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!