Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj ha egy lány szeret bulizni járni, de a fiú nem szokott?
Most van egy lány akivel ismerkedem és szóbajött a bulizás ő mondta hogy gyakran szokott járni, viszont én nem vagyok bulizós. Mondtam hogy kb 1 éve voltam utoljára és csodálkozott, azt mondta hogy durva. Ez baj?
Nagyon cuki lány, de néha ledöbbenek rajta. Pl múltkor többen beszélgettünk erre azt mondja pontosan már nem tudom mire, de nem is ez a lényeg, hanem hogy azt mondta hangosan hogy fsz. Kicsit kiábrándultok olyankor belőle, de nagyon megszerettem és azt szeretném hogy legyen köztünk kapcsolat, de néha elbizonytalanodom. Mert ő olyan nyílt, beszédes lány én meg pont az ellenkezője vagyok. De ő is szeret engem. De elbizonytalanodom néha a viselkedése miatt. Meg a szexre is szokott célozgatni ami néha kicsit fura.
Egy ilyen lánnyal lehet normális párkapcsolatom, vagy ne is álmodjak róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!