Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfin tetoválás van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfin tetoválás van az vonzóbb a nők számára mintha nincs?

Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jobb esetben az ember lánya/fia nem azért csináltat tetoválást, hogy másnál bevágódjon.

Amúgy ízlések és pofonok. Engem pld. nem zavar ha valakin igényesen kidolgozott minta van, hisz rajtam is van 'firka'. :)

2019. szept. 1. 06:30
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

A tetovált férfiak vagy nők egy magasabb kaszt tagjai, ezzel is kifejezik ezt. Rengeteg magas beosztású, vagy magasan kvalifikált ember visel tetoválást, sőt, talán már többen mint akiknek nincs. Eleve sokkal extrovertáltabbak, jobban boldogulnak az életben is. Egy tetkós lány sokkal jobb mint egy sima, mert bevállalósabb. Egy tetovált férfi sokkal férfiasabb, valahol sugárzik róla az önbizalom és az erő.

Én örülök hogy már elfogadott lett a tetoválás, így szétválik a liszt a korpától.

2019. szept. 1. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
12-es. Nálam az a bevállalós tetkós aki az arcára is csináltat. De ehelyett csak ilyen “munkahelyen hosszú ujjú ingben vagyok de a strandon adom a menőt” típusú tetkósok vannak csak zömmel. A tetováltak először vállalják fel magukat mindenhol utána ráérnek bedumálni maguknak hogy ők az elit.
2019. szept. 1. 12:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

utolsó! Akkor pl. a simabőrűek miért nem merik bevállalni az ing alá bújtatott tetkókat sem? Mert introvertáltak és félnek a környezetüktől. A Darwin féle evolúció elmélet szerint ők kevesebbek. Egyébként tényleg azok! Hasonlíts össze egy tetovált férfit, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonáját. Vagy egy belevaló tetovált nőt egy mimóza, asszexuális penészvirággal. A tetoválás egy tükörkép az illetőről, erőt, magabiztosságot és rejtélyt sugároz. Nézd meg az elitet is. Az összes valamire való és sikeres embernek már van, nem is véletlenül.

Szerintem a tetoválás egy kiváló külső jel, ami tükrözi hogy kivel állsz szemben!

Lehet ezen vitatkozni, de teljesen felesleges.

2019. szept. 1. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Tetováltatni nem kötelező és ott nem tartunk hogy a nem tetováltaknak kelljen igazodni a tetováltakhoz. A tetoválást a legtöbben pont hogy pózerségből csinálják: megfelelési kényszer. “Jaj mivel tudnám hypeolni magam, csináltatok egy tetkót, jaj mivel tudom tovább hypeolni magam... csináltatok még többet...” Gondolja ha nem is ő lesz a körzet elsőszámú menőjenője , legalább lenézheti (szerinte)azokat akik másra költik a pénzüket. A tetkóknak eredetileg jelentésük volt, hadsereg légió jel( de még a dzsungelbéli törzseknél is meg volt szabva hogy nyakra csak az csináltathat aki közelről ölt és nem mittudomén nyíllal)vagy a gengszter tetkók ugye. Orosz börtönben a bőröddel együtt leszedik rólad a tetkót ha olyan ábra van rajtad olyan helyen ami neked nem járna a múltad alapján. Szóval nekem továbbra is talány hogy ha besétálok egy szalonba és választok katalógusból egy ábrát (pénzem van, tűtől se félek)akkor én mivel leszek utána több...
2019. szept. 1. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
15-ös. Nem érted a lényeget! Neked azért nincs, mert nem vagy azon a szinten. Mondok egy példát. Vannak lányok és pasik az ismeretségi körömben, akik magasan képzett emberek, emellett tökéletes testtel is rendelkeznek. Ők az abszolút top, bőven nagyságrendekkel magasabb szintet képviselnek mint az átlag ember. Képzeld, mindegyiknek van tetkója. A nőknél is egyfajta fejlettség, modern és erős jellem része. Ha már itt tartunk, a barátnőim közt szétnézve, a tetkós vs sima összehasonlításban magasan a tetkós viszi a pálmát. Nálam a párválasztásnál alap tétel e tetoválás. Egyszerűen össze sem lehet hasonlítani a személyiségeket.
2019. szept. 1. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt ki dönti el hogy hol tartok?Megtagadják tőlem hogy csináltassak? Se tőlem se mástól. Soundon állok sorba és könyökömmel verem véletlen fejbe a srácot(annyival kisebb volt) de azért mindkét karja válltól csuklóig tetovált. Ő hol tart? Jobban szétnéztem és tucatjával voltak ezek a szerzetek akik ha a hasukat szappanozzák a hátuk habzik de tetkó egyiknél se hiányzott. Kompenzálni akarnak de BMW-vel nem tudnak hát akkor tetkóval. Én nem vonom kétségbe hogy a ti tetovált baráti társaságotok sikeres szép nőkből meg daliás pacákoknól áll, de pont ezért inkább a minőség alapján történő tetkóterjedésnek kéne szurkolnod nem a közösség “felhígulásának”. Abba az irányba tartunk mint a férfiak a nyolcvanas években az egyik fülben karika fülbevalóval. Amikor már minden másodiknak volt akkor már inkább ciki volt semmint divat.
2019. szept. 1. 14:03
 18/18 anonim ***** válasza:
46%-os: Ez szimplán hülyeség. 9 tetkóm van, és még szeretnék, imádom a tetoválásokat, mégis introvertált vagyok, átlag alatti munkahellyel. Egyáltalán nem tartom magamat többre azért, mert vannak tetkóim, hiszen nincs is összefüggés a sikereim és a tetoválásaim száma között...
2019. szept. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!