Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek baratnot? Barmilyen tanacsnak orulnek. 32 F
32 vagyok es meg sosem voltam novel. Remenytelennek erzem a tarskeresest. A netes tarskeresesben nem hiszek. Utobbi idoben volt, hogy elhivtam egy-ket lanyt, de visszautasítottak. felek egyedul fogok meghalni.
Maganyos vagyok. Az is bant, hogy latok rettento elhízott, igenytelen hapsikat nagyon csinos csajokkal.
Es mostanra mar ott tartok, hogy a majdnem sirhatnekom van, ha latok egy helyes lanyt.
Jézusom mennyi frusztrált gyenge lelkű életképtelen fickó van....
Adok pár tanácsot.. de nem fog tetszeni.
Viselkedj úgy mint egy FÉRFI!
Ha kell, járj el sportolni, vegyél pár divatosabb ruhát, csináltass normális frizurát.
Legyél laza, mosolygós és MAGABIZTOS!
Az ilyen mélabús depressziós takonygerincűeket egyik nő sem díjazza.
Először is kicsit kapd össze magad lelkileg, mert ha az önbizalmad ennyire a padló alatt van még kevesebb esélyed lesz ismerkedni.
Nem vagyok híve a netes társkeresésnek, de ha nincs társaságod, baráti köröd, akikkel el tudsz menni időnként olyan helyekre ahol ismerkedni is lehet, még mindig jó megoldás lehet.
Ez az oldal nem társkereső, de itt is tudsz ismerkedni, ráadásul névtelenül, úgy esetleg könnyebben kommunikálsz.
Ha kapcsolatot szeretnél muszáj továbblépned a síránkozásnál mert első kapcsolatként egyre nehezebb lesz ismerkedned.
Én is azt tudom tanácsolni, hogy kicsit szedd össze az önbizalmad. Próbáld meg nőktől függetleníteni az önbizalmad forrását, járj el edzeni, teljesedj ki a munkádban, bármi, amitől jobban érzed magad és értéket kezdesz el magadban látni. Ez azért is fontos, mert ha magad nem szereted, magaddal nem vagy kibékülve, akkor kisebb eséllyel fogod elhitetni mással, hogy érdemes téged választania.
Utána meg igen, értem én, hogy a netes társkeresés nem az igazi, viszont ha nincsenek a társaságodban nők, vagy úgy általában lehetőséged a környezetedből valakit választani, akkor ez még mindig jobb alternatíva, mint depressziósnak lenni. Vagy amit még tudok javasolni, azok a társas hobbik- bármi, ami úgy egyébként is érdekelne, könyvklubb, agyagozás, társas túrák, falmászás, akármi, amivel kicsit kimozdulsz a megszokott társaságodból és esetleg közös hobbin keresztül élőben tudsz ismerkedni nőkkel.
Én őszintén megértem, hogy a visszautasítás borzasztó rossz érzés, de próbálkozni kell. Érdemes olyan lányoknál, akiknél esetleg érzel valami minimális nyitottságot feléd. Nem azt mondom, hogy ő hívjon el randira, de azért felesleges annál a lánynál próbálkoznod, aki rád se néz soha, és el is megy a közeledből, amint odalépsz mellé, érted.
1. Szedd össze magad, így nem leszel szimpatikus senkinek.
2. Ne "barátnőt szerezni" akarj, légy nyitott, kezdeményezz sok embernél, de akár csak úgy, hogy szóba elegyedsz sokakkal, aztán majd csak lesz köztük olyan lány is, akivel megvan a szimpátia.
Hat a szuzesseg 30+ evesen mar eleve arra predesztinal, hogy onmagaban alapot szolgaltat a visszautasitasra. Ugye a noknek nemcsak a "civil" eletben vannak hatalmas elvarasai, hanem az agyban is, amivel kb. 15-20 eves lemaradasban vagy technikai tudas teren.
Ami lehet remeny, nem tudom, nyelvtudassal hogy allsz, de ha elnezel olyan konzervativ, keleti orszagokba, ahol a szex elegge tabutema, a korodbeli noknek nincs sok szexpartnere, esetleg szuzen hazasodnak, ott szerezhetsz felesegnek valot. A kulsod miatt sem huznak le, ha konszolidalt srac vagy, jo vegzettseggel.
35F incel
Ha egy pasi velem újonnan jön össze, akkor 0-ról indul, tök mindegy, hogy előtte kibe dugdosta. Miért lenne releváns számomra, hogy az ex Gizikének mi volt jó és mi nem?
Ha szűz a pasi, akkor legalább talán nincsenek idióta szokásai ilyen téren, talán még jobb is...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!