Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy makulátlan adonisz lennék, akkor szinte bármelyik
nőt megkaphatnám?
Az lehet, hogy tobb a mennyiseg.....
De mi a helyzet a minoseggel?
2019. aug. 25. 07:11
Nem. Ez személyiség függő. Konditeremben gyakran hallani, hogy ha nem is adonisz szintű, de elég jól kipattintott srácok egymás között "Há izé he mútkó' azt is megkúrtam érted he, de mondom hee hát hee olyan segge vót a barátnőjének is...." szinten beszélnek. Ugyanakkor van rengeteg náluk jobban kinéző ember, akitől sosem hallani ilyet, sőt itt a gyakorin is van "jól nézek ki gazdag is vagyok, a nőknek nem kellek" kérdés, nem is egy! Valószínűleg nem ugyanazt a nőt keresik. Nekem sem kellene olyan nő, aki megelégszik az egybites "menővagyokbicepsz heeee" manuszokkal.
2019. aug. 25. 07:18
hát volt ilyen kollegám.... Ha nem is minden nőt, de bőven annyit hogy hetente új csaja volt. a lényeg az, hogy top gyönyörű csajokat, már amit láttam is és minden korosztályból. igen sok csajt levarrt. persze van olyan nő akinek a belső a fontos:) és nem megy el ilyennel, de ez belefér mert másik 100 meg elmegy. a kérdésedre válaszolva: igen, szinte bármelyik nőt megkaphatnád.
2019. aug. 25. 07:45
Pédául engem nem érdekelnek a külsőségek.Ismertem néhány ilyen Adonisz alkatot,aki azt képzelte magáról,hogy minden nőt megkap.
Ki nem állhatom az ilyen beképzelt alakokat.Hogy ilyen jóképü,az nem az ő érdeme,hanem a természeté,ezért nem kellene többre tartsa magát mint amennyi a valójában van.
2019. aug. 25. 08:05
Figyelj haver!
Ha egy makulátlan Adonisz lennél itt nyafognál, hogy a csajoknak diplomás pasi kell
Ha diplomás is lennél, akkor a pénzes pasik
Ha pénzed is lenne, akkor a nagy farkúak...
Mindig találnál valami kifogást, hogy miért nem te kellenél.
2019. aug. 25. 08:52
Szóval az a kérdés, hogy ha vonzó lennél akkor vonzódnának-e hozzád a nők? Hát ja, nyilván.
A "levarrni" szót meg köszi, hozzaadom a listához, amin itteni igénytelen férfiak hívják a nővel való szeretkezést.
2019. aug. 25. 09:54
Azért bármelyik nőt nem, ahhoz a tökéletes külső mellett gazdagnak is kell lenned.
2019. aug. 25. 09:56
18/23 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék engem nem érdekelnek a nők, mert egoszexuális vagyok, magamhoz vonzódok és ez már örök szerelem. :D Lexarom a nőket meg azt is, hogy ki varrja le őket. Ez csak egy elméleti kérdés. :))
De a feltételezésed ettől még akkor sem állja meg a helyét, mert túlságosan elnagyolt általánosítás, amely direkt arra megy ki, hogy csak azért is igaza lehessen annak, aki ezt feltételezi. Így komolyan vehetetlen az egész, nem több, mint egy gyenge ember másokon keresztül történő önigazolás-keresése.
2019. aug. 25. 14:52
20/23 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, hogy miért tettem fel ezt a kérdést megmondanám, két delírium közötti tiszta pillanatomban írtam ki. :))
Kapcsolódó kérdések: