Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butusbrutus kérdése:
Igaza van ennek a lánynak? Ha igen, milyen mértékben.
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel szexpartneri viszonyban vagyok évek óta. Igazából ennél több is kialakult. Az utóbbi időben észrevettem, hogy a korábbi tisztelet teljesen eltűnt belőle. Egyre kevesebbet keres, ha én keresem akkor pedig valami miatt mindig leráz. Azt mondja továbbra is kíván és kedvel de nem tisztel. Nem tisztel mert az a véleménye, hogy nem haladok előre az életben. Nem sportolok, nem csinálok érdekes programokat, nem veszek autót, nem nézelődöm jobb munkahely iránt. Azt mondja feladtam, nem vagyok életvidám és nincsenek terveim. Keményen dolgozom a munkahelyemen és próbálok megtakarítani, befektetni pénzt. Ez őt abszolút hidegen hagyja és azon a véleményen van, hogy addig nem tud tisztelni amíg megelégszem ennyivel és nem keresem a fejlődés lehetőségét folyamatosan. Ezek után szexelni sem tudnék most vele, hiszen világosan közölte, hogy nincs meg benne a tisztelet. Így abszolút nem érzem magam férfinak. Szexelni sem tudnék ebből kifolyólag mostanában vele. Mi a véleményetek?2019. aug. 23. 19:06
11/11 A kérdező kommentje:
Ez is elgondolkodtató. Köszönöm a hozzászólást! Azt én sem értem, hogy egy szexkapcsolatban miért akar folyamatosan a saját igényei szerint formálni.
2019. aug. 27. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!