Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas, jóképű, izmos pasi miért kedves az olyan lánnyal is, aki nem tetszik neki?
Figyelt kérdés
Nem azért írom mert baj lenne, csak meglepődve tapasztaltam, hogy nem volt flegma inkább kedves.
Tudom, hogy nem engem akar, mert én nem vagyok egy olyan hű de szép lány, és lefogadom barátnője is van.
Ti találkoztatok már ilyen pasival?
Azért kedvesek, mert elégedettek az életükkel és nincs semmi gondjuk?
2019. aug. 23. 16:19
11/16 anonim válasza:
Lehet hohgy ő pont az 1000/1 aki normális és nem esik nehezére a kedvesség.
12/16 anonim válasza:
Vannak ilyenek. Neveltetés kérdése.
Egyébként általában a jobban kinéző palik sokkal kedvesebbek.
13/16 A kérdező kommentje:
10-es, ez nem igaz!
Sosem szoktam bunkó lenni senkivel, ameddig nem adnak rá okot.
Sőt leginkább a kevésbé szép emberekkel szoktam lenni kedvesebb, mivel belőlük nem árad a beképzeltség.
Ellenben hiába vagyok ilyen, mások sokszor lekezelőek velem, főleg akik jobb külsővel rendelkeznek.
2019. aug. 23. 18:24
14/16 anonim válasza:
Kérdező én azzal is kedves vagyok, akit utálok.
Mi ezzel a bajod?
15/16 anonim válasza:
Ha te csak azokkal vagy kedves, akik tetszenek neked, akkor a hiba a te fejedben van.
16/16 anonim válasza:
Magas, jóképű, izmos létemre minden lánnyal kedves vagyok, aki nem bunkó velem. Sőt, minden emberrel, ugyanúgy a csúnyával, széppel, öreggel, fiatallal, nővel és férfival, pincérrel, BKV ellenőrrel, WC -s nénivel ugyanúgy, mint a főnökömmel, megbízómmal, barátommal. A kedvesség alap, nem kerül semmibe, nekem is jobb, a másik félnek, is, win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!