Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak ha egy 30 feletti családalapítási korban lévő férfi menekül a nőktől, nem akar családot házasságot, de barátnőt sem?
Most önigazoltok ?
Egy 30as pasi lelki defektes ha nem akar minimum barátnőt.
Kedves kérdező.
Ez egy opció nem kényszer mindenki saját maga dönthet hogy ő szeretné e v sem. (Nyilván van amikor bizonyos %-ban kényszer helyzet.)
Egyébként meg 30 felé válik a többség. :(
"Aki ilyesmiket ír annak nyilván még nem fonta a nyaka köré egy 5 éves a karjait és nem nevetett rá, hogy apa, szeretlek :)Na mindegy."
Aztán 15 év múlva már elküld mert ciki ha szülővel vagy...
#4,#5,#7 ment a zöld de szorozzátok fel 1.000.000-val.
Teljesen igazat mondtok, pont ezèrt nehèz barátnőt talàlni,nekem sikerült de ha szingli lennék hát amilyen elvárásaim vannak külsőt belsőt illetően az 1M-ból 1 aki bejön ès akivel lehet kezdeni.
1. Pattognak ha àllandóan a pènzkeresès,karrier körül forog az életem,b_szogatnak.
2. Sok csaj kapcsolatban elhízik,elhagyja magát.
3. Akar utànfùtòt amit èn soha az èletben nem,
önző vagyok egy gyerekhez nem is bírom ki 1 percnèl tovàbb el vagyok velük mondjuk egy napot de utána minden bajom van főleg amikor csecsemő.
Ràadàsul sok lemondàssal jár,anyagilag befektetès helyett költhetnèm rà a pènzemet.
Párom alakját hazavágná,kitàgulna a puncija.
Nem lenne feszes.
Plusz amit magunkra költünk azt megint egy bőgő masinára kellene,aztàn meg eltenni neki egyetemre,lakàsra alsó hangon egy 50-es.
Ezzel nyaggatt 90%,sajnos sok nő gyereket akar itt is ezàltal kevesebb a lehetősègem mert nekem soha nem kell.
Ìgy ezek is lehetnek, nehèz megtalàlni a párod.
Mondom ezt ùgy,hogy nincs bajom az ismerkedéssel sőt szeretem a nőkkel való kommunikáciòt,de olyan elváràs listàm van amit nem ìrtam,meg engem elviselni nem könnyű,határozott erős fèrfi vagyok,cèltudatos, aki megy előre és megy, nem tűrök hìzàst,elhanyagoltsàgot egy percig sem.
Ez meg a nőknek nem szimpi sok esetben kevesen tudnak azonosulni ezzel a mindsettel.
Szerintem menj el dogozni egy gyerekotthonba csak 1 hónapra. Utána már megfogod érteni.
Egyébként meg nem mindenki akar gyereket / családot.
Miért kellene egy nő?
A pénzem magamra költhetem.
Szabadon csajozhatok.
Nem kell állandó jellegel valakihez alkalmazkodnom.
Volt családom. Nem kívánom még egyszrer.
Mivel jobb egy állandó kapcsolat, mint a függetlenség?
#11 20-25 évvel ezelőtt nem volt ennyire gyerekes ez a korosztály.
De, akkor is ilyenek voltak, csak akkor kötelező jelleggel fiatalon megnősültek és csak utána, az asszony mellett szexelgettek másokkal. Most legalább van bennük annyi, hogy ha tudják, hogy még érzelmileg/anyagilag nem állnak kész elköteleződni, akkor addig nemis fognak. Meg úgy őszintén, a mai huszonévesek mi a francból alapítsanak családot? Kb 25 éves korukra tudnak elkezdeni dolgozni, szaros pályakezdő fizuért, és ott vannak, hogy bakker, 40(vagy inkább 60) millió alatt nem tudnak házat venni a főváros körül, de még egy nagyobb lakást sem.
Biztos olvassák a GYIK-ot.
Két nap s menekül a nőktől.
Van elég esze s bölcs.
Mi előnnyel jár egy mai nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!