Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy sokszor nagyon gazdag, nagyon jómódú férfiak nagyon keresik a barátnőjüket és nem találják és sokszor a csóró autója sincs férfiaknak meg van csinos barátnőjük? (külsejük egyforma)
Nem csak aranyásó nők vannak?
Szerintem meg csak manipulatív, pénzéhes nők vannak. Nyilván skálázható ez is. Nézd egy picit más szemszögből. Azt állítják a nők, nem fontos nekik a pénz.
Fontos a pénz? Nem, nekem nem fontos, de nem férfi a férfi ha nem tudja megadni nekem, azt amire vágyok. Nem kell pénz, elég csak sok szabadidő, közös programok együtt, szórakozás, pihenés. Sok szabadidő = állandó bevétel munka nélkül, közös programok? hmm nem hiszem h a balaton ingyen lenne, vagy a tengerpart. Ha házkörüli teendők merülnek fel, műkörmöt nem koszolunk össze, mert hát "drága volt". Tehát legyen takarító nő is, de ne tudjon róla, vagy a legjobb lenne mindjárt a port kiszűrni a levegőből, h ne legyenek porosak a tárgyak. Fontos a pénz?
Ezeknek csak az fontos amit pénzért kapsz, adsz, de maga a "kézzel fogható papír" az nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!