Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön Farkas Timii ti összejönnétek ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Biztos mindenki ismeri keressetek rá YouTubon egy nagyon híres YouTuber, mi a véleményetek róla, bejön nektek a lány, adnátok ilyennek esélyt?2019. aug. 21. 17:15
11/16 anonim válasza:
Szerintem szép lány, de a youtube-vidikből még nem feltétlenül kell messzemenő következtetéseket levonni a tényleges személyiségére vonatkozóan. Mármint, esetében valószínűleg nem megjátszottak a videók, de azért csomó sikeres youtube-er felvesz egy bizonyos álarcot, egy szerepet játszik a kamerái előtt, mert az tetszik a népnek. Tudod, kenyeret és cirkuszt alapon.
12/16 anonim válasza:
Nem annyira. De Farkasházi Réka már sokkal inkább :)
13/16 anonim válasza:
Jó próbálkozás Timi, kell az önbizalom növelés? :P
14/16 anonim válasza:
Fúúúú... hát nem tudom, másnak mi a benyomása róla, de abban a Csisztus interjúban egyszerűen az volt az érzésem, hogy az 50-es Csisztu mögött is elmarad mind küllemre, mind intellektusra, mind kisugárzásra, hiába fiatal lány. Nem jönnék össze vele, mert a számlájára annyit tudnék csak írni, hogy kedvesnek tűnik. A külseje sem jön be, olyan nógrádi parasztlányos arca van, a plasztikái nekem túlzóak. A stílusa sem az esetem, nagy kérdőjel, hogy egy rBencével hogy volt képes összejönni. Az a csávó már tényleg a legalja... Ha legalább okosnak tűnne, vagy bármi egyedi lenne a trash tartalmai között, még menthető lenne a helyzet. Nem kellene egy intellektuálisan ilyen szinten igénytelen lány. Az, hogy nem akar tovább tanulni, vagy kezdeni valamit az életével, csak a trash-ből megélni, de több terve nincsen, az különösen riasztó. Hova tudna fejlődni vele egy kapcsolat? Nem mindenkinek az az élete, hogy 10/12 éves gyerekek nézettségéből generáljon “karriert” magának.
15/16 anonim válasza:
Nem mellesleg nem tudom... Valamiért kiráz a hideg az olyanoktól, akik “Timii”-ként, “Dórii”-ként, vagy valahogy így hivatkoznak önmagukra. Borzasztó proli. A tetoválásokat nem szeretem a lányokon, sem a piercingeket, kivéve, ha ízlésesen, mutatósan vannak az emberen és nem akkorák, mint az Eiffel-torony. Sajnos a tetoválásaira ránézve nála nem ezt tapasztalom. Igénytelen stílus, forma, üzenet - taszító. Ahogy a “malackarika” is... Nem nőies abszolút. Borsodban a zsákfalvi pérókban lehet hiteles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!