Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak többségének olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak többségének olyan társa lesz akire mindig is vágyott?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 13:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%

Persze, csak a kövér nőknek mondjuk max a negyede formásan telt, a többi telibeszart zokni, már bocsánat.

2019. aug. 20. 14:45
 22/27 anonim ***** válasza:
7%
# 21 És ő biztosan az utóbbinál próbálkozik...mert én nem úgy hiszem.
2019. aug. 20. 14:48
 23/27 A kérdező kommentje:
Pontosan nem mindegy hogy hogyan van elosztva az a zsír, mert valóban van nő akin jól áll az a többlet de nagyon kevés olyan nőt ismerek, a legtöbb az a szétfolyós, hasa kibuggyan és társai ha valakinek az vonzó az igénytelen...
2019. aug. 20. 14:48
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem még sosem volt olyan, akire igazán vágytam. Nem azért, mert annyira ki voltam éhezve, hogy bárki megfelelt volna, csak így jött ki. Netes társkeresőkön rám írtak nők, én meg "miért ne?" alapon találkoztam velük, és valahogy annyira aranyosak voltak, vagy különösek, hogy megszerettem őket. De egyikük sem olyan volt, akit eredetileg elképzeltem magamnak. Külsőre mind bejött nekem, de vagy nagyon nem tudtunk közös programokat csinálni, vagy túlzottan eltért az érdeklődésünk, életfelfogásunk, vagy betegesen féltékenyek voltak.

Nemrég megint szakítottam, de most már azt tervezem, hogy megpróbálok egy olyan nőt találni, akit legalább a kapcsolatunk elején tökéletesnek hiszek.

38F

2019. aug. 20. 16:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem de megbékél vele. Nekem is van ismerősöm aki kifejezetten bombanőkre hajtott( hogy miként próbálkozott hol hányszor és mennyi fullos csajnál azt azért nem írom le mert talán magára ismerne itt) végül mikor némi idő (hatásszünet) elteltével újra találkoztam vele már együtt volt egy olyan nővel aki hát nem volt ugyan kifejezetten ronda de objektíve tisztes távolságra volt azon cool csajoktól akiket hősünk üldözött a szerelmével. Az ösztön hogy kéne végre-valahára már izélni valakivel , az erősebb volt mint a felszínes elvárása. De úgy láttam megbékélt a sorsával mégha az unokáknak nem is így adja majd elő sok sok év múlva
2019. aug. 20. 18:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdezd El Bundy-t!
2019. aug. 20. 18:39
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki felnőtt férfi lesz idővel és nem másokat akar megváltoztatni, mint a gyerekek, hanem másokat akar megismerni és megbecsülni.
2019. aug. 21. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!