Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak többségének olyan társa lesz akire mindig is vágyott?
Persze, csak a kövér nőknek mondjuk max a negyede formásan telt, a többi telibeszart zokni, már bocsánat.
Nekem még sosem volt olyan, akire igazán vágytam. Nem azért, mert annyira ki voltam éhezve, hogy bárki megfelelt volna, csak így jött ki. Netes társkeresőkön rám írtak nők, én meg "miért ne?" alapon találkoztam velük, és valahogy annyira aranyosak voltak, vagy különösek, hogy megszerettem őket. De egyikük sem olyan volt, akit eredetileg elképzeltem magamnak. Külsőre mind bejött nekem, de vagy nagyon nem tudtunk közös programokat csinálni, vagy túlzottan eltért az érdeklődésünk, életfelfogásunk, vagy betegesen féltékenyek voltak.
Nemrég megint szakítottam, de most már azt tervezem, hogy megpróbálok egy olyan nőt találni, akit legalább a kapcsolatunk elején tökéletesnek hiszek.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!