Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék igényesen telt nőkkel?
nemtudom mit jelent h lehetne kicsit hasra is dolgozni, helyi fogyas nincs :D nem en dontom el honnan fogyok:D csomo korte lany aki dundi ha elkezd fogyozni megy le a melle, az anyahajo popo meg marad. nekem a labam, fenekem sose no, de fogyo elejen a karom meg nem akart fogyni...
amugy sztem ez nem egy kulon kaszt, ha barhol ahol amugy is vannak lanyok lats egy neked tetszo dundit, kezdemenyezz. de nincs egy kulon gyujtohely:D
"en is tettem erte, h ne logjon a hasam, de ettől nem nott meg a sheggem es combom, mert en oda nem hizom. hihetetlen, h sok ferfi alap biologiaval nincsen tisztaban:/"
Te se lehetsz teljesen tisztában a dolgokkal ezek szerint. A zsírnak valóban nem mondod meg, hogy hol rakódjon le, honnan tűnjön el. De az izomnak már lehet parancsolni ilyen szempontból. Ha nagyobb segget és combot szeretnél, akkor tömegnövelő étrend + kemény edzés. Persze nem csak lábnapot kell tolni, hanem teljes testre kell edzeni, hogy az összkép jó legyen.
Csak szólok, hogy fogyni sokkal könnyebb mint izmot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!