Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Schmuck Andornak és Miley Cyrus-nak is sikerült megházasodnia, akkor miért lenne lehetetlen párt találnia mindenkinek?
"A kérdező kommentje: Miley ronda, pont ezért is hoztam példának;" - Kérdező, ízlések és pofonok, nekem bejön a csaj, a polgárpukkasztó stílusa meg még inkább.
Egyébként - mint írták - már elváltak. Hajlok a feltételezésre, hogy mindkettőjüknek inkább ingyenreklám volt ez az esküvő...
Az szerintem sokkal viccesebb, hogy a Shmuck-kategóriás Hagyó lenyúlta a Csernus feleségét - szóval a nők tényleg kiszámíthatatlanok:)))
Csernus se egy szépség, ráadásul ő még arrogánsabb is, mint Schmuck.
Bár azt a nőt nem értem aki Havas Henrikkel képes lenni, annál nagyképűbb, arrogánsabb, bunkóbb embert még sosem láttam.
Tévedsz. Minél kövérebb valaki, annál kisebb a farka. Voltam már jópár kövér pasival(az okát nem részletezném:D) és mindnek kicsi farka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!