Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szolid, aranyos lányokat megismerni?
Aki nem jár bulizni, nem káromkodik, nem a legújabb divat szerint öltözik, nem beképzelt...
Hol lehet ilyen 20 év körüli lányokat találni?:)
Én is hasonló természetű vagyok, és 22 éves.
Volt szerencsém pár temploma és egyházi iskolába járó nőjön.
Igen, van közöttük pár sztereotip szebtfazék, de legalább ugyanennyi olyan csaj, akiről az anyja sem gondolja, hogy a kis ájtatos lánykája már több ‘szt mint kilincset fogott
Hát, rám például illik a leírás: nem rakom ki mindenem, soha nem káromkodom, csúnyán se szoktam beszélni, mert az nem old meg semmit. Arról nem tudok objektíven nyilatkozni, beképzelt vagyok-e, úgyhogy ennek eldöntését másokra bízom.
Az egyetlen bökkenő, hogy bulizni járok. Viszont pusztán a tánc és a hangulat kedvéért. Inni soha nem iszom, maximum egy kortyot kóstolásképp,ha mégúgy kínálnak is. Azt szoktam mondani, nekem a zene a drogom. A jó zene sokkal jobban felpörget, mint sokakat az alkohol. Részeg soha nem voltam életemben, nem is szándékozom kipróbálni. Maximum a zenétől "részegülök meg" néha. :D
19/l
Ram illik a leiras de en beteg vagyok eleg nehez lesz ilyet talalnod mert mar csak divatbol is buliznak es isznak.
Sok sikert a partalalashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!