Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van már ilyen kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van már ilyen kevés szép nő Magyarországon, mert a szépeket kivitték a külföldiek?

Figyelt kérdés
Sajnos sokan egyetértenek azzal a nyilvánvaló ténnyel, hogy bizony már nem sok szép és fiatal nőt látunk a magyar utcákon, munkahelyeken meg akárhol. Ez a globalizáció hosszú folyamatának eredménye lett? Tehát a szép nőket kicsábították magukhoz a gazdag külföldiek? (külföldön mindenki gazdag az itteni viszonyokhoz képest, tehát kinti viszonylatban nem gazdag, csak a fejlettebb ország miatt jobban él mint átlagember)
2019. aug. 12. 15:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%

> az itt élő nők is annyit keresnek, akkor ők miért szebbek, mint a faszik?

1) Faszizol, de az gondolom zavar, ha rád mint "punci" utalnak, hogy csúnyábbat ne mondjak.

2) Nem csúnyábbak. Ugyanannyi átlagos ember van, csak éppen a nőknél a haranggörbe "picit" aránytalan: szerintetek mindenki ronda, aki nem kifejezetten jóképű. Egybitesek vagytok.

2019. aug. 12. 16:33
 22/31 anonim ***** válasza:
2%

A legtöbb - fiatal - nőnek az apja fizeti. Nem mindenkinek, de a legtöbb helyen azért gurul a kis "zsebpénzecske", láttam pár példát az évek alatt.

Aztán meg a férje úgyis többet keres majd, szóval vagy az fizeti, vagy nem, de a számlákat igen, így marad pénz a többire, Mr.Pénz-nek úgyis az számít igazán, hogy jól nézzen ki.

2019. aug. 12. 16:33
 23/31 anonim ***** válasza:
32%

"Ukrajnában, Oroszországban átlagosan szebbek a nők, mint itt."

+1

2019. aug. 12. 16:35
 24/31 Gabóca Kabóca ***** válasza:
100%
Sok szép lányt láttam pl.az elmúlt hetekben is az utcán szinte bárhol.Egész fiatalon én is szép voltam csak én festék nélkül.Most láttam olyanokat akik festékkel voltak szépek ,meg olyanokat is akik festék nélkül is szépek.Alig néhány lány volt csúnyácska vagy jelentéktelen.A fiatal fiúk,férfiak zöme is szép.Az már más kérdés hogy az élet mennyire viseli meg a szépségüket.25 körüli szépségeket 10 évvel később alig ismerem meg.Eltűnt a csillogás a szemükből,hajukról.Sápadtak egyesek elhiznak mások aggasztóan lefogynak.3 múszak,szülés,alváshiány,stressz,válás stb.Ennek bizony nyoma marad.A fiatalok általában szépek.
2019. aug. 12. 16:37
 25/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, szerintem bőven van szép nő. Csak te meg én nem kellünk nekik.
2019. aug. 12. 16:49
 26/31 anonim ***** válasza:
8%
Kinek mi a szép! 90es 200x es években nőiesebben öltözködtek. Manapság a nemek összemosódása a kényelem a jellemzőbb.
2019. aug. 12. 16:56
 27/31 anonim ***** válasza:
29%
De, csúnyábbak a pasik. Miért hihetetlen? Majd most lesznek szépek, hogy feléjük is elvárás.
2019. aug. 12. 16:56
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

III.Edricus Anxious nevű felhasználó, haver te egy rettenetesen beszűkült tudatú ember vagy. Tipikusan ilyen otthon ülő figura lehetsz aki elolvas néhány cikket a neten és már komplett statisztikákat alkot külföld (ahol a kerítés kolbászból van) országról :D

Feltételezem neked még csak barátnőd sem volt soha, és munkahelyed sem (akárhányszor felnézek ide mindig látni a válaszaid, gondolom azért van ez mert munkanélküliként elég sok szabadidővel rendelkezel) szóval én a helyedben nem osztanám az észt, és nem siránkoznék olyanról amihez közöm sincs.

2019. aug. 12. 16:57
 29/31 anonim ***** válasza:
57%

Engem is kivitt egy külföldi. :D Bár ő is magyar, csak már rég kinn él. :D Szóval nekem 2in1 pasim van, magyar is meg külföldi is. Úgyhogy nem tudom melyik tábort erősítem, azt, amelyiket kicsábították, vagy azt, amelyik magyar férfi párja lett? :D

Bár nem szegény a barátom, azért a gazdag jelző, amit emlegetsz, nem állja meg a helyét.

2019. aug. 13. 00:58
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem Ukrannal volt tapasztalatom.

Tenyleg jol neznek ki.

Nem tudom, hogy szerenyebb eletvitel, termeszet, kultura miatt, de sokkal vonzobbak, mint a “nyugati” csajok, nok!

2019. aug. 18. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!