Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van már ilyen kevés szép nő Magyarországon, mert a szépeket kivitték a külföldiek?
> az itt élő nők is annyit keresnek, akkor ők miért szebbek, mint a faszik?
1) Faszizol, de az gondolom zavar, ha rád mint "punci" utalnak, hogy csúnyábbat ne mondjak.
2) Nem csúnyábbak. Ugyanannyi átlagos ember van, csak éppen a nőknél a haranggörbe "picit" aránytalan: szerintetek mindenki ronda, aki nem kifejezetten jóképű. Egybitesek vagytok.
A legtöbb - fiatal - nőnek az apja fizeti. Nem mindenkinek, de a legtöbb helyen azért gurul a kis "zsebpénzecske", láttam pár példát az évek alatt.
Aztán meg a férje úgyis többet keres majd, szóval vagy az fizeti, vagy nem, de a számlákat igen, így marad pénz a többire, Mr.Pénz-nek úgyis az számít igazán, hogy jól nézzen ki.
"Ukrajnában, Oroszországban átlagosan szebbek a nők, mint itt."
+1
III.Edricus Anxious nevű felhasználó, haver te egy rettenetesen beszűkült tudatú ember vagy. Tipikusan ilyen otthon ülő figura lehetsz aki elolvas néhány cikket a neten és már komplett statisztikákat alkot külföld (ahol a kerítés kolbászból van) országról :D
Feltételezem neked még csak barátnőd sem volt soha, és munkahelyed sem (akárhányszor felnézek ide mindig látni a válaszaid, gondolom azért van ez mert munkanélküliként elég sok szabadidővel rendelkezel) szóval én a helyedben nem osztanám az észt, és nem siránkoznék olyanról amihez közöm sincs.
Engem is kivitt egy külföldi. :D Bár ő is magyar, csak már rég kinn él. :D Szóval nekem 2in1 pasim van, magyar is meg külföldi is. Úgyhogy nem tudom melyik tábort erősítem, azt, amelyiket kicsábították, vagy azt, amelyik magyar férfi párja lett? :D
Bár nem szegény a barátom, azért a gazdag jelző, amit emlegetsz, nem állja meg a helyét.
Nekem Ukrannal volt tapasztalatom.
Tenyleg jol neznek ki.
Nem tudom, hogy szerenyebb eletvitel, termeszet, kultura miatt, de sokkal vonzobbak, mint a “nyugati” csajok, nok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!