Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan ered és mit jelent az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered és mit jelent az a hülye mondás hogy a "mindig a nő választ dönt"?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez honnan ered és mit jelent mert inkább ez fordítva van talán mert a férfi kezdeményez és emiatt ő választ. Illetve csomó olyan van amikor nő választ dönt de mégis a férfi választ, dönt azzal hogy visszautasítja a nőt, mert bizony csomószor a férfi utasítja vissza a nőt. Akkor most hogy is van ez a mindig a nő válasz, dönt dolog..
2019. aug. 11. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Először úgy tudom Johann Wilfgang von Goethe, német író/költő írta le először, hogy a nő választ igazából. De azóta már számos magyar is megírta műveiben.
2019. aug. 11. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az élet iskolájából, ahol isten a tanár
2019. aug. 11. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez még onnan ered, mikor csak a férfiak kezdeményezhettek.

A nő meg eldöntötte fogadja, vagy vissza utasítja a férfi közeledését.

Ma már simán letámadják a nők az áhított férfit.

2019. aug. 11. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

#3: ilyenkor jövök rá, hogy nem vagyok áhított férfi.

Volt jópár kapcsolatom, de még sosem támadt le nő

2019. aug. 11. 14:49
 5/10 A kérdező kommentje:
3. Valóban ez már szerintem is egy régi mondás, most már talán inkább a nők kezdeményeznek, nekem is csomószor volt hogy kezdeményeztek nők és hát valamiért taszította a viselkedésre, ezért visszautasítottam, így Én döntöttem Én választottam mert férfi vagyok igazi férfi
2019. aug. 11. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A férfi hiába választana, ja a nőnek nem kell. Egy kapcsolathoz két ember akarata kell.
2019. aug. 11. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig én választok,mert hiába kezdeményez valaki,ha nekem nem kell.Eldöntöttem kivel akarok lenni,a többi nem érdekel.De én is kezdeményeztem már.Általában nem szoktak visszautasítani.
2019. aug. 11. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Azért még mindig sokkal kevesebb nő megy oda egy férfihoz mint fordítva.

Ez még korántsem egyenlő. max 100-ból 2 nő.

2019. aug. 11. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Erről jut eszembe, amit nemrég olvastam, hogy a tudomány legfrissebb állása szerint nem is a leggyorsabb hímivarsejt ér biztosan célba, hanem az, akit a petesejt beenged. :D Párkapcsolatra levetítve a klasszikus kezdeményező, "vadász" szerep a férfié, aztán a nő vagy rábólint vagy se. De persze már régen is úgy volt a forgatókönyv, hogy ha a nő kacéran viselkedett, alias flörtölt, onnan tudta a férfi, hogy érdemes a szimpla udvariasságon túl egyértelműbben lépnie felé. A mondást persze nem egy pua utcai leszólítására kell érteni, hanem amikor mondjuk anno bálozni vagy piknikezni mentek egy társasággal, ahol volt bemutatás és valószínűleg már mástól tudta, ki kinek a kije, mi a rangja, foglalkozása, erkölcsi híre vagy egyáltalán foglalt-e már... :)
2019. aug. 11. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezt bonyolítani? Ha tetszik valaki, akkor egyértelműen ki kell mutatni neki és az élet alakítani fogja a dolgokat. Nem mindegy hogy ki kezdeményez? Bár tény hogy az esetek 99%-ban nőként én választottam.
2019. aug. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!