Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a kicsit vadabb öltözködésû lányok? Félek emiatt nem találok párt
Szanaszét tépedt nadrág, néhány szegecs, choker nyaklánc, láncos szoknya, szegecses fekete csizma, többnyire mlinden fekete sötétebb színekkel kombinálva
Karcsú alak /babaarc, nem színes haj/ no tetkó, piercing
Nem igazán tudom, de azt igen, hogy bizonyos ruhák taszítanak, imígyen:
Otthonka
Sárga szoknya
Vajszínű ruhák mind
Bazi vastag fehér, bolyhos fehérnemű
Ronda dizájner-kalapok
Ezen kívül szinte bármi jöhet.
Mivel ilyen "csajom" még nem volt, nekem tetszene! :-)
48Ffi
Legjobb fiú barátomnak meg pasimnak is tetszenek az ilyen "darkos" lányok, ez a zsánerük. Én attól még nem ilyen vagyok. És az a lány sem, akiért legjobb fiú barátom odavan csak van pasija, dettó nem ilyen. :D
Szal sokan felfigyelhetnek rád a ruháid miatt, ugyanakkor lehet olyan pasid lesz, aki erre nem bukik, megis beled szeret. Mint ahogy pasim is belém szeretett, legjobb fiú baratom pedig abba a lányba, hiaba az olyanok lennének az ízléseik mint te.
Szal nyugi, ha arc, alak, személyiség rendben van, tutira lesz pasid. És az se zavarjon, ha esetleg eredetileg nem tetszettek neki a darkos lányok. Legalább nem emiatt kezdett veled.
Számomra az intelligencia tesz vonzóvá egy nőt. Emellett pedig a függetlenség, ha nincs szüksége vezetőre.
Viszont aki nekem tetszene, biztos hogy nem irkál ki ide semmiféle kérdést, mert magabiztos.
Fiatalon ez vaditó lehet, mondjuk 30 felett mar kicsit fura.
De az arc a lényeg. Ha te igy érzed jól akkor hajrá. Amúgy kapcsolatban szex közbe úgyis mesztelen vagy.
Vagy ott is láncokba vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!