Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az emberek, akik huszas éveik közepére sem találtak párt maguknak, mitől lesznek magányosak valójában? (többi lent)
1.Attól lesznek magányosak, mert velünk született dolog az, vágyunk a szerelemre, szexualitásra, de sehogy sem jön össze a dolog, ezért feladják, mert nem látják értelmét a további próbálkozásoknak?
Vagy
2. Azért lesznek magányosak, mert azt látják, hogy csak az a normális a mai világban, ha az ember 15 éves kora óta él rendszeresen nemi életet, és 20-22 éves korára már minimum túl van 6-7 párkapcsolaton, meg 10-20 egyéjszakás kalandon, és görcsösen próbálnak ehhez alkalmazkodni, holott a nevelésük, vagy saját értékrendjük miatt ezt elképzelhetetlennek tartják, és ebbe őrülnek bele, hogy akkor biztos velük van a probléma? Illetve ez miatt teli vannak görcsökkel, szorongásokkal, hogy már annyira szégyenlik, hogy félnek ha kinevetik miatta, vagy furcsálják, ezért már nem is járnak társaságba ismerkedni?
Pszichoterápiára.
Lehet ez a véleményed, de ha van egy tudomány ami az emberi viselkedéssel foglalkozik akkor nekem annak az eredményei a döntőek. Hasonlóan amikor beteg vagyok lehet a szomszéd néni is elmondja a véleményét, de azért a szakorvoséra többet adok.
Ez nem büntetőjogi kategória szóval nem hiszem hogy hivatottak vagyunk eldönteni ki mit érdemel.
"Pszichoterápiára."
Húb@z... ez aztán színvonal, gratulálok. Mintha azt kérdezném, hogy mit kellene ennie a betegnek, hogy meggyógyuljon, és te azt felelnéd, hogy gyógyszert meg ételt.
"Ez nem büntetőjogi kategória szóval nem hiszem hogy hivatottak vagyunk eldönteni ki mit érdemel."
Úgy tűnik, olvasni is meglehetősen elnagyoltan szoktál itt a fórumon. Egyértelműen leírtam ugyanis, hogy személyes véleményről van szó. Erről ennyit.
“Húb@z”
^Ez is egy színvonal. Olyan választ adtam amilyen a kérdésedhez passzolt, mert hogy kinek ezen belül milyen terápiás módszer javasolt az egyénhez és a problémájához szabott.
Amúgy hiába próbálsz fölényeskedni, egyelőre egy értelmes mondatot nem sikerült hozzátenned sem a kérdéshez, sem a párbeszédünkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!