Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek a hasonló stílusú személyek?
Figyelt kérdés
Akin az alábbi felsorolás közül legalább 3 dolog igaz (vagy akár mind):
1. tetoválások,
2. extrém frizura (színes és/vagy merész fazon),
3. piercing és/vagy fültágító,
4. rengeteg ékszer egyidejű viselése,
5. feltűnő öltözködés.
A kérdés egyaránt szól mindkét nemhez, és mindössze kíváncsiságból tettem fel.
Én egyikért sem rajongom, a fültágító és az arc tetoválás pedig kifejezetten taszít.
Amennyiben gondoljátok a nemeteket is feltüntethetitek.
2019. aug. 8. 14:52
1/8 anonim válasza:
Nagyon nem. N
2019. aug. 8. 14:54
2/8 anonim válasza:
A tetoválások (ha nem tucat szar minták) és az extrém frizura simán bejön, az öltözködés nem igazán érdekel. A fültágító, arc-nyak-kézfej tetoválások vagy a karácsonyfára emlékeztető ékszerviselés viszont eléggé taszító.
2019. aug. 8. 14:55
3/8 anonim válasza:
Engem egyik sem zavar és a tetkó, frizura, piercing, ékszerek még vonzóak is. A nagyon feltűnő ruhákat és a fültágítót nem találom vonzónak, de zavarni kicsit sem zavar. Mindenki nézzen ki úgy, ahogy akar, ettől se jobb, se rosszabb ember nem lesz, de stresszmentesebb tőle az egyén, ha úgy öltözhet és nézhet ki, ahoyg neki kényelmes.
N34
2019. aug. 8. 15:08
4/8 anonim válasza:
Szeretem azokat az embereket akik nem átlagosak (igazából csak az ilyen embereket szeretem). Nekem fontos, hogy valaki maximálisan fel tudja azt vállalni, hogy milyen, mi tetszik neki és kifejezze ezt. Hogyha ez neki tetoválásokat vagy színes hajat jelent akkor tegye így. Imádom amikor valakit nem érdekel, hogy mit gondolnak mások a külsejéről. Attól függetlenül, hogy sosem volt extrém külsejű párom és én sem választanám ezt a fajta külsőt imádom az ilyen embereket és nagyon tetszik.
2019. aug. 8. 15:15
5/8 anonim válasza:
A tetoválás ha igényesen megvan csinálva akkor akar szep is lehet mindkét nemnel. Nekem ferfiakon nem tetszik a piercing, lanyoknal inkabb jobban mutat. A színes haj is olyan hogy valakinek teljesen jol áll valaki pedig nevetségessé teszi magat vele. A sok ékszer nem tetszik. A feltűnő oltozkodest pedig latni kene ahhoz hogy véleményt mondjak.
2019. aug. 8. 15:23
6/8 anonim válasza:
Akire az ékszerek esetleg öltözködésen kívül akár egy is igaz, az felejtős, mert nála gondok vannak a toronyban. A kötözködőknek annyit, hogy nem ezektől lesz gond a toronyban, hanem ezek indikátorai annak, hogy gond van a toronyban.
33/f
2019. aug. 8. 15:34
7/8 anonim válasza:
Nekem bejön, bár én ma már úgy nézek ki, mint egy konyhásnéni, úgyhogy nem látszik rajtam. Nekem fül piercingjeim voltak régebben, színes hajam is volt, tetkóra nincs pénzem.
2019. aug. 8. 15:38
8/8 anonim válasza:
Attól függ. Az arctetkó és fültágító nekem is sok, bár a tágító még van akinek jól áll. Ha passzol a nő személyiséghez, mert mondjuk zenész, vagy ilyesmi... akkor teljesen oké. Szeretem az extrémebb zenéket, és ott ezek nem ritkák. (F)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!