Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha KIZÁRÓLAG ez a kettő férfi közül választhatnátok, akkor melyik mellett döntenétek?
Nyilván hipotetikus kérdés (ezért lehetőleg senki ne essen senki torkának). De tegyük fel, hogy most csak ez a kettő férfi van és muszáj választanotok valamelyik közül.
Először is: Mindkettő férfi ugyanolyan mértékben vonzó számotokra külsőre továbbá ugyanolyan anyagi és szociális helyzete van.
Vegyük úgy, hogy amiben csak lehet megegyeznek, egyetlen dolgot leszámítva, ami pedig a következő:
- Az első férfi rendszeresen szexel más nőkkel, akik kivétel nélkül prostik. Viszont érzelmileg nulla százalékban kötődik hozzájuk. Kizárólag hozzád kötődik érzelmileg. Téged leszámítva más nők számára csak szexre kellenek.
Tehát rendszeresen prostizik, de érzelmileg kizárólag téged szeret.
- A második férfi kizárólag veled szexel. Más nőkkel még egy csókig sem megy el, semmiféle testiséget még csak el sem képzel más nőkkel, kizárólag csak veled. Azonban ha valamilyen érzelmi dolog nyomasztja a szívét, akkor azt más nőkkel osztja meg vagy beszéli meg. Ha valami bántja a lelkivilágát, akkor más nőkhöz megy el lelkizni.
Tehát más nőkkel érzelmeskedik, de kizárólag veled szexel.
Természetesen az első pasinál nem zárja ki azt, hogy veled ne szexelne, ahogyan a másodiknál sincs kizárva az, hogy veled lelkizzen.
Nos ti melyik férfit választanátok? Aki testileg igen de érzelmileg nem vagy pedig aki érzelmileg igen de testileg nem csal meg titeket?
(Olyanokat léci ne írjatok, hogy "ilyen nem létezik" stb, most ez elméleti dolog tehát ilyenekkel ne is foglalkozzatok)
Nyilván egyiket sem választanám, de az elsővel eleve nem kezdenék párkapcsolatot.
A másodikkal talán pár hónapig működhetne, mert én nem tekintem megcsalásnak, ha mással is lelkizik. De mivel nem normális, hogy komolyabban az érzelmeit, problémáit nem a párjának mondja el előbb, így valószínűleg tartós kapcsolat nem lenne ebből.
Inkabb egyedul maradnek. Egyik se jo.
De ha mar mindenaron donteni kellene, mert az eletem mulna rajta, akkor az elsot valasztanam, mert a szex az csak szex, az semmi erzelmek nelkul.
Viszont fenntartanam a jogot, hogy akkor en is szexelhetek masokkal.
=
Nem igazan lennenk kapcsolatban.
"és muszáj választanotok valamelyik közül"
Még felvetés szinten is: ugyan miféle társadalomban lehetséges ez?
Ha csak ez a két típusú férfi létezne, akkor még a héten megrendelném a macskás vénykisasszony kezdőkészletet. xD
Ha hiszed ha nem igenis lehet különválasztani az érzelmeket a szexualitástól. Nőknél mondjuk ezt sokkal nehezebb, de férfiaknál egyáltalán nem az. Még én is találkoztam élőben olyan nővel, aki tényleg külön kezelte a szexualitást az érzelmektől.
Fontos megérteni, hogy ebben az esetben tulajdonképpen csak a genitális ingerekre történik reakció. Nem maga a másik személy a fontos, hanem a genitális ingereknek a kielégítése. Ilyen létezik, ha tetszik ha nem (még nőknél is, de ott ritkábban).
De ha már itt tartunk akkor fel is hozhatjuk a pont a prostikat. Szerinted akkor a prostik mind érzelmileg kötődnek a kuncsaftjaikhoz? (költői kérdés)
============================
Reagálva a válaszokra.
Nem gondoltam volna, hogy ennyien a másodikat fogják választani, erre bevallom őszintén egyáltalán nem számítottam.
Furcsának is tartom, hogy a pont a női válaszolók döntő többsége a szexközpontú és nem érzelmi központú.
Személy szerint én a fordítottját tartom logikusnak. Mert az első esetében csak szexről van szó, olyanokkal akikkel semmi esély nincs arra, hogy összejöjjön vagy, hogy veszélyeztetve legyen a párkapcsolat jövője. Tekintve, hogy értelmileg szerelmes, ezért a lelke el van már köteleződve, így amikor a kapcsolat olyan szakaszba lép amikor a szex már kevésbé fog számítani, akkor halálig tartó elköteleződés marad.
Azonban a második esete már számomra necces. Mivel igaz ugyan, hogy most csak veletek szexel, de nem belétek szerelmes. Márpedig ha lelkileg nem szeret titeket, akkor amint véget ér a testiség kulcsszerepe, szinte biztos, hogy el fog hagyni titeket. Amikor már a szexnek nem lesz kulcsszerepe, akkor ezzel a férfival semmit sem lehet majd kezdeni.
Ami engem illet szerintem előbb van az érzelmi kötelék, majd abból származik a testiség. Ha a forrás van megmérgezve akkor azzal sokkal kevesebb mindent lehet kezdeni, mintha a forrás rendben lenne, csak a patak piszkolódott be.
Ugyan férfi vagyok, de ha a kérdés fel lenne téve fordítva, akkor az elsőt választanám. Mert ha egy nő belém ténlyeg őszintén szerelmes lenne, csak itt-ott félredug azt még elnézném neki, nem gyűlölném emiatt, ugyanúgy szeretném én is őt.
De ha egy nő nem szerelmes belém, hanem más férfiakba szerelmes, akkor nem érdekelne, hogy csak velem szexelne, nem tudnám őt én sem őszintén szeretni.
De ez csak az én véleményem, amit kifejtettem. Vagy egyetértetek vele vagy nem...
De jó! Én is rendelem! Bónusz nylonotthonkát is csaphatnának hozzá. :D
A macsekok milliószor jobb társak a fent vázolt két "pasinál". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!