Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak meg teljes életet élni társ nélkül?
27 éves nő vagyok, nincs kapcsolatom, pár gyenge próbálkozásom volt de semmi komoly.
Nem vagyok a férfiak kedvence, kezdek egyedüllétre berendezkedni.
Ám néha nagyon szíven tud ütni egy társ hiánya. Maximum a barátnőimmel tudok nyaralni menni, de akinek van kapcsolata ő már a férfival megy. Étterembe , moziba, kávézni járni is egyre problémásabb velük, egyedül is néha elmegyek de elég lehangoló és félek, hogy teljesen egyedül maradok.
Kollégáim nem nagyon vannak, akik vannak azokkal is csak telefonon vagy online vagyok kapcsolatban így velük sem nagyon van programom és gyakran is változnak.
Tudom még fiatalabb vagyok és ne adjam fel, de kezdek elkeseredni.
Körülöttem egyre több az esküvő, a gyerek stb. Én pedig egy második randiig is nehezen jutok el.
Tudom, hogy a súlyfeleslegem ebben vastagon benne van, próbálok dolgozni az ügyön.
27N
Vicces, hogy ilyenkor az ember mindig azt veszi észre akik házasok....
Esetemben is sok ismerősöm házas ebben a korban, de nagyon sokan Nem.
Próbálj változtatni az öltözködéseden!
Mennyi a túlsúly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!