Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni hogy golddiggerről van szó, hogy lehet elkerülni az ilyen nőket?
Csinald azt amit velem csinalt egy pasi egy randin.
Javasolt egy kis ettermet, mondvan, hogy ott jo a kaja. Elmentunk. A pultnal kellett megrendelni a kajat.
Odament. Visszajott, kozolte, hogy o rendelt maganak, szoval akkor menjek en is es rendeljek magamnak.
Nyugi, két millával nem kell félned. Nekem nincsen ennyim, de ismerek aranyásó nőt, kérlek szépen ő egy pillantásból felméri a férfit. Olyan élettársa van, akinek pl. vitorláshajója is van és old timer autói.
Nekem ez felfoghatatlan, neki ez a minimum.
Exem munkanelküli volt mikor összejöttünk de kiment külföldre es a hirtelen aranyeletben kitalalta hogy biztos azert irok olyat ha baja van hogy kitartas hogy minel többet hozzon Nekem haza es lenyuljam, amikor itthon segitettem neki munkat keresni ezt ismetelten kikialtotta ram, en lettem a szemeben hirtelen a goldigger. Egyszer ugy megemlitettem neki hogy az amugy megvan, hogy munkanelküli voltal mikor összejöttem veled?
Masik sracbol elegem lett hogy mindig be kell basarolni miatta annyit eszik, szova tettem es elkezdett bele adni felesbe, de szoval ..Miatta vasraoltunk be eleve szoval ezzel a gelezessel is minuszra jöttem ki, mellette rosszabbul eltem anyagilag mint nelküle,(rezsibe sem adott soha), es megint ki lettem goldiggernek kiàltva.
Ezzel csak annyit akarok hogy aki egy kicsit kezdi felteni a penzet, (plane a sajat parjatol..vagy gyerekei anyjatol )az mar mindenkiben goldiggert fog làtni. A kerdezö is azt fog latni mindenkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!