Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora baj lehet velem, ha úgy sem tudok összehozni netről egy randit, hogy egzisztenciával, jó kilátásokkal rendelkezőnek hazudom magam, valamint 8-9 cm-el magasabbnak?
Konkrétumokat ugyan nem szoktam írni, de mindig egy olyan képet festek le magamról, mint aki remek anyagi körülmények között él, előkelő jó szakmája van és egzisztenciálisan egy impozáns jövőképe. Ennek mondjuk a fele sem igaz, de ezt majd később ráérne megtudni a csaj.
Ezen felül még a testmagasságomra is egy jó 8-9 centit rá szoktam hazudni, valamint a párkapcsolati tapasztalataimra is. Úgy állítom be magam mintha nagyon értenék a nőkhöz, mert a múltban már rengeteg nőnek kellettem, nagyon sok nő volt már az életemben, jó sok kaland, meg néhány komoly kapcsolat is. Ennek mondjuk nem csak a fele, de a negyede sem igaz, de általában sikerül lefestenem magamról egy ilyen idilli képet.
Ennek ellenére, mégsem sikerül összehoznom randikat netről? Mi lehet ennek az oka? Talán a tízszeres férfitöbblet ami a netes társkeresőkön uralkodik, vagy velem van valami óriási nagy gebasz? A saját sikerorientált, ambíciózus önmarketingem ellenére sincs kapás.
"jó kilátásokkal rendelkezőnek hazudom magam, "
Ez a válasz. Ilyen jellemmel ahol full természetes, hogy hazudsz...
A túl idilli kép az oka. Ami túl szép, hogy igaz legyen, nem igaz.
Ne hazudj magadról.
És az első randi bukással kezdődik a magasságod miatt, második még nem lesz.
Ne hazudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!