Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl csendes vagyok a lányokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl csendes vagyok a lányokhoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy dumás, szószátyár pali. Nem tudom a lányokat szóval se tartani, mert nem is hiszem, hogy képes lennék e akárkivel is beszélni. Az ismerős lányokkal ilyen gondom nincs, velük tudok dumálni, bár néha akkor is zavarban vagyok.
2019. júl. 29. 23:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát, bár igazad volna, eddig még nem volt ilyen, beleértve az exeimet is.

2019. júl. 30. 00:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Még...és ezen van a hangsúly. :) Igazándiból csak egy embert kell, h érdekeljünk, és hát sajnos qurva sokan élünk ezen a bolygón, leszűkítve ebben a kis hazánkban... ;)
2019. júl. 30. 00:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor szoptam, ha az illető Kínában, Lesotho-ban vagy Nicaraguában él. Legutóbb Borsod megye is áthidalhatatlan távolságnak bizonyult... (Bár ebben csak 50%-ban vagyok bűnös)

2019. júl. 30. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Keress csendes lányokat.
2019. júl. 30. 01:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy "túl csendes". Ha lesz valaki, akivel tényleg érdeklitek egymást, nem leszel csendes hidd el. Csak úgy ömleni fognak belőled a szavak, elmeséled az élményeidet, ő is az övéit, nem fogtok tudni leállni.

Próbálkozz kisebb, "csendesebb" társaságokba járni, ahol van esély normális körülmények között, egyénileg megismerni az embereket. Valószínűleg te sose leszel egy társaság középpontja, egy buli nagypofás, "vezető arca", de ha sikerül egy-egy kiszemelt lányt "elszakítani" a középponttól, akkor lehet nyert ügyed. Aztán ha látványosan nem érdekled egyszerűen próbálkozol tovább.

2019. júl. 30. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!