Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl csendes vagyok a lányokhoz, mit tegyek?
Hát, bár igazad volna, eddig még nem volt ilyen, beleértve az exeimet is.
Akkor szoptam, ha az illető Kínában, Lesotho-ban vagy Nicaraguában él. Legutóbb Borsod megye is áthidalhatatlan távolságnak bizonyult... (Bár ebben csak 50%-ban vagyok bűnös)
Nincs ilyen, hogy "túl csendes". Ha lesz valaki, akivel tényleg érdeklitek egymást, nem leszel csendes hidd el. Csak úgy ömleni fognak belőled a szavak, elmeséled az élményeidet, ő is az övéit, nem fogtok tudni leállni.
Próbálkozz kisebb, "csendesebb" társaságokba járni, ahol van esély normális körülmények között, egyénileg megismerni az embereket. Valószínűleg te sose leszel egy társaság középpontja, egy buli nagypofás, "vezető arca", de ha sikerül egy-egy kiszemelt lányt "elszakítani" a középponttól, akkor lehet nyert ügyed. Aztán ha látványosan nem érdekled egyszerűen próbálkozol tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!