Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még 30 évesen sincs bátorságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még 30 évesen sincs bátorságom megszólitani a nőket. Nem tudom mit mondjak nekik. Jól érzem hogy ki futottam az idöből?

Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Hát szomorú ez a hozzáállás. Itt siránkoztok, ahelyett, hogy tennétek ellene. Iratkozzatok be valamilyen tanfolyamra, ahol sok nő fog körülvenni - gyakoroljátok a velük való kapcsolatot. Sok önfejlesztés sem ártana, biztos tudjátok hol tudnátok javítani magatokon.
2019. júl. 30. 07:52
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
# 10 Ott a pont! Teljes mértékben így gondolom! Tetszett valaki nagyon, de kiderült róla hogy nem igazán volt még senkije. Ilyen hozáállást még egy korunkbeli férfitól sem láttam! Elképesztő! Ha nehezen is, de tovább kellett lépnem, mert nem tudtam vele mit kezdeni.
2019. júl. 30. 12:55
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

Na, az ilyen gondolatok és előítéletek miatt kell kitalálnom egy pár sosem létezett exet a valódi 1 mellé.

2019. júl. 30. 13:51
 14/26 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj! Senkit nem szerettem volna megbántani! Ez volt a tapasztalatom. Ha nem tudtam volna hogy nem volt senkije, akkor is így látom.
2019. júl. 30. 16:18
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
A kérdés megfogalmazása alapján kifutottál, mert ha 10-15 év alatt annyi sütnivalód nem volt, hogy legalább beírd Google-be, hogy "how to talk to girls", akkor a büdös életben nem fogsz 180 fokos fordulatot venni és változtatni az életeden.
2019. júl. 30. 16:59
 16/26 anonim válasza:
30%

Nem futottál ki lónak a fszábol sem! Csak rossz helyen próbálsz megoldást találni a problémádra. Sokan nem tudják átérezni milyen, amikor az ember önerőből nem tudja áttörni ezeket a gátakat magában. De nem kell parázni, hálisten nem csak ilyen reflexlényekből áll a világ, akik gondolkodás nélkül a pofádba mondják, hogy esélyed nincs már normális életre....jéézusom...

El kell kezdened magaddal foglalkozni, ha kell kérj orvosi segítséget, nincs veszve semmi!

2019. júl. 30. 20:09
 17/26 anonim ***** válasza:
65%

#16 ha lettél volna te is orvosnál, nem beszélnél ilyen hlyeségeket. Az orvos pont leszrja hogy mit hisztizel ott.

Vagy tele gyógyszerezne vagy azt mondja sportolj attól minden helyre jön...röhej

Esetleg ha van több százezered magám orvosra akkor van egy kicsi esélyed. Máskülönben semmi.

Akinek nem megy a csajozás annak soha nem is fog.

Ezen nincs mit szépiteni meg csürni-csavarni.

2019. júl. 31. 18:49
 18/26 anonim válasza:
69%

#17 ha a te világod így működik, sajnállak érte...

Olyan probléma még nem volt amire ne lenne megoldás.

2019. júl. 31. 23:03
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem érzed jól. Az önismeret útját bármikor el lehet kezdeni.
2020. szept. 18. 12:10
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak relatív érthető okok. Pl ha valakit serdülőkorban félholtra verték holmi őstulkok mert megszólította azt a lányt aki az egész környéknek tetszik, az másként áll legközelebb a dologhoz mint aki világéletében ahhoz szokott hogy csak kért és máris kapott a csajsziktól fülledt órákat
2020. szept. 18. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!