Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gonosz felszínes nő lennék mert elutasítottam most a randin egy nagyon büdös férfit?
Figyelt kérdés
Tudom kellett volna még lehetőséget adnom de egyszerűen majdnem elhánytam magam, igazi mosdatlan ápolatlan szaga volt, amúgy kedves aranyos volt. A neten ismertem meg nagyon jókat beszéltünk, de a szaga... Még mindig az orromban van...2019. júl. 29. 21:25
11/19 A kérdező kommentje:
Abszolút semmi izzadság szaga nem volt, egyszerűen ápolatlan szag, megismerem..
2019. júl. 29. 21:39
13/19 anonim válasza:
Én sem jöttem össze emiatt+a rothadó fogsora miatti több méterről bűzlő szájszag miatt, itt a gyakorin megismert emberkével. Aki nem képes az alapvető higiéniai dolgokat elsajátítani, az így járt.
14/19 peca1000 válasza:
Dehogy vagy gonosz!
Én meg is mondtam volna a helyedben, hogy ne haragudj, de nagyon zavar, hogy büdös vagy.
15/19 anonim válasza:
Nem felszínesség, hanem alap dolog, hogy nem bűzlünk mint a disznóól.
16/19 anonim válasza:
Basszus, én alapból zuhanyzom reggel és fújok magamra dezodort, így nem "boldogítom" a többi embert a szagommal.
De ha randira megyek, akkor végképp rendbe szedem magam.
Az ápoltság alap elvárás társsal, baráttal, munkatárssal, bárkivel szemben.
17/19 anonim válasza:
Aki rendszeresen tisztálkodik, annak egy baromi meleg és izzadós nap után SEM lesz mosdatlan, ápolatlan szaga. Nem lehet azzal mentegetni a srácot, hogy megizzadt, mert attól nem lesz olyan szaga, amitől a randipartnere elhányja magát. Itt a srác az igénytelen, de nem csupán igénytelen, hanem tiszteletlen is, hiszen azzal sem tisztelte meg a partnerét, hogy megmosakodjon, tiszta ruhát vegyen fel. Nem vagy sem gonosz, sem felszínes. Senki nem szagolgatna egy bűzbombát.
18/19 anonim válasza:
A vadrománok is elég büdösek tudnak lenni. Olvastam a láthatatlan ember c. könyvben, hogy Atilla idején külön táboruk volt, mert nem lehetett elviselni a szagukat.
19/19 anonim válasza:
Nem baj, hogy lepontoztak, de építőiparban is 2 hétig kellett szellőztetni utánuk, mire kiment a lakásból a gyomorforgató szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!