Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha holnaptól minden férfi kihozná magából a maximumot akkor megszűnének a társkeresési problémáik?
Akkor már vonzóak lennének a nőknek?
Mert nagyon sokszor csak ezt válaszolják itt a lúzereknek, hogy fejlesszék magukat.
Van itt olyan nő aki vállalja, hogy összejönne egy exlúzerrel, ha ő minden szempontból kihozza magából a maximumot.
#9 👍👍👍👍👍
Erről van szó .
nyilván sokkal jobb az esély ha amit tudnak maxra tornáznak , de attól mindenkinek megvannak a korlátai, ami más mint egyeseknek az igényei . Ezt el kell fogadni!
9#
De mi akadályoz meg egy 2-t aki 5- re fejlesztette magát, hogy még tovább fejlessze magát, mondjuk 10-re?
Korlátot én maximum csak kinézetben látok. Izmosabb, gazdagabb, még több önbizalma stb... lehet.
Férfi vagyok! Az én történetem röviden! Dagadt voltam sokáig. Elkezdtem fogyni. 120 ról 80 ra. Továbbra se volt sikerem. Fogytam még tovább 72 kg ra. Lett azonnal barátnőm! Tartom a súlyom és a kapcsolatom is rendben van.
7 évig kelett edzenem! Nem adtam fel! Más út nem volt számomra.
8#
A külsőt kivéve milyen képességet nem lehet fejleszteni? Tudsz rá mondani példákat?
Mi az a bizonyos plusz? Ez egy megfoghatalan misztikus dolog? Ez nem véletlenül a magabizosság és a domináns viselkedés, illetve a talpraesettség?
Szerintem ezt is lehet fejleszteni.
14#
Fuha, maximálisan GRATULÁLOK! Ez elképesztő lelkierőre vall.
Komolyan mondom élmény volt olvasni, hogy van ilyen.
Sok boldogságot!
10#
Annyiban nem értek egyet veled, hogy az esélyed biztos nagyob lenne, persze garanciát nem jelentene az biztos.
Szóval vesztenivalód nincs vele. Legrosszabb esetben is csak jobban érzed magad a bőrödben.
#15 nem tudom pontosan mi az mert belőlem is hiányzik .
De nagyjából ezekre tippelek én is . Vagy ki tudja. 😀
Ezeket a tulajdonságokat nem lehet annyira fejleszteni. Mármint lehet rajta javítani de csak korlátozottan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!