Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosok tényleg csak egy másik orvossal hajlandóak párkapcsolatba lépni?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztam ellenpéldával.2019. júl. 27. 16:51
11/18 anonim válasza:
Most így végigpörgettem az agyamon az orvos ismerőseimet, és való igaz, hogy legalább a felének orvos a párja is - és hát mivel ez visszafelé is igaz, tehát a párjuknak is orvos a párja, így az általam ismert orvosok kb. kétharmadának van orvos párja.
12/18 anonim válasza:
én se. 4 orvospár van az ismerőseim körében. Nem tudom, h
13/18 anonim válasza:
20+ éve szempont volt-e nekik orvossal összejönni.
14/18 anonim válasza:
A távolabbi baráti körben 4 orvos van. Egyik párja építész, egy másiké reklámszövegeket ír, egyé tanár, a negyediket nem tudom, de ő sem orvos.
15/18 anonim válasza:
Elég sok orvost ismerek, mivel magam is az vagyok:D Nekem sosem volt orvos párom, a jelenlegi informatikus. Legjobb barátnőmé szintén informatikus. A volt csoportomat tekintve: van a párok között karmester, tanár, asztalos, egy, akinek nem tudom a munkáját, de nem orvos, református lelkész, és ezek mellett kb. 5 olyan, akiknek a párja is orvos.
16/18 anonim válasza:
Az ismeretségi körömben lévő orvosok párjainak foglalkozása: mérnök (kettőnek a párja is), lelkész, asztalos, ápoló. Aki nem személyes ismerősöm, hanem az orvosom, azok közül többnek is orvos a párja,más szakterületen, akiket szintén betegként ismerek. Nyilván azoknak, akiknek nem ismerem a párját, lehet bármi a társ foglalkozása, akár orvos is. Szóval nem, nem csak orvossal állnak szóba, de gyakran előfordul, valószínűleg praktikus okokból, mint például a mi szakmánkban a férjemmel, ahol az orvosokhoz hasonlóan az időd túlnyomó részét szakmabeliekkel töltöd. Ugyanakkor pl. egy orvos rokonom kategorikusan elzárkózik a más orvossal való párkapcsolattól, szándékosan nem választ orvost párnak, az ő párja is mérnök.
18/18 anonim válasza:
Tényleg elég nagy közöttük a beltenyészet. :D De amúgy jogászok és tanárok körében dettó ugyanez van.
Viszont spec. én személyszerint sokkal több orvos-nem orvos párt ismerek, mint orvos-orvost.
Egyébként orvostanhallgató vagyok, és abszolút nem csak másik orvostanhallgató (vagy orvos) jöhet nálam szóba, és nagyon ritkán hallok olyanról, aki csak orvost tud elképzelni maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!