Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan, hogy a férfinak a külseje nagyon (! ) nem klappolt és mégis összejöttél vele?
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 20:31
1/12 anonim válasza:
Volt. Nagyon kedves és jófej volt,a személyisége tetszett meg. Elmentem vele randizni és az első csók mindent tönretett,nem éreztem semmit. Barátok maradtunk.
De az esélyt mindenképpen megadnám.
Hátha nálatok jól sül el
2/12 anonim válasza:
Szinte csak ilyen volt. De mindig hagytam neggyozni magamat, hogy a belso szamit. Kiderult, hogy belul sem voltak olyan vonzoak... Rossz vege lett.
3/12 anonim válasza:
A párom nem jóképű, nem izmos, fiatalon megkopaszodott, de mégis annyira vonzó, hogy amikor megismertem esélyem sem volt arra, hogy ne "csavarja el a fejem". Nem mondom, hogy szerelem volt első látásra, de egy percig nem volt kérdés, hogy randizzak vele. Azonnal egy hullámhosszon voltunk és vagyunk most is. Mindegy, hogy milyen a külseje, én szépnek látom.
4/12 anonim válasza:
Olyan volt hogy az öltözködési stílusa nem jött be, de nagyon nem, meg a hajviselete, így egybe full gáz volt. Égtem vele, nem is értettem hogy nem érzi hogy gáz? Ennek ellenére összejöttem vele, mert kitartó volt, és megfogott a hülyéskedéseivel.
5/12 anonim válasza:
Igen volt ilyen. Ránézésre egyáltalán nem vonzott de a stílusa a kedvessége az,hogy élet vidám és barátságos ember emiatt adtam neki esélyt.Nem bántam meg,hosszú kapcsolat lett belőle és valahogy ahogy beleszerettem már a külsejét is megszoktam és vonzódtam hozzá.
7/12 anonim válasza:
Volt. Ha egyébként a kisugárzása, személyisége megfelel, akkor mindenképpen tudok találni valami vonzót benne. :)
8/12 anonim válasza:
Volt, de aztán az ágyban sem volt jó. Egy évig áltattam magam, hogy javulhat, nem sikerült.
9/12 anonim válasza:
Nem rajtam múlott a dolog. Szeretem, 3 éve szenvedek miatta. Viszont belülről sem tökéletes, sőt...
10/12 anonim válasza:
Hozzá is mentem. :)
Külsőre egyáltalán nem volt az ideálom, objektíven nézve valószínűleg abszolút nem egy álomférfi. Volt akkor még pocakja, 30 felett volt és kezdett kopaszodni stb. A külseje egy rövid ideig visszatartó erő volt, de a kisugárzása és a személyisége meg ahogy bánt velem nagyon rövid idő alatt elvarázsolt. A szex szuper volt mindig is, ahogy beleszerettem pedig a külsejét is megszerettem. Ma már hogyha ránézek nem is értem hogy tudtam rá nem jó pasiként tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!