Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet esélyem egy magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem egy magasabb lánynál? Nem néznénk ki hülyén?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki bejön nagyon és úgy vettem észre, én is neki. De viszont én 178 cm vagyok, ő meg olyan 183 lehet kb.

Annyira nem nagy különbség. Van esetleg ilyen a környezetetekben? Mit gondoltok erről?

Még annyi, h én 26 éves vagyok, ő 19. Nem nagy korkülönbség?

2019. júl. 25. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
5 cm nem sok különbség szerintem, a korkülönségről meg nem lehet általánosítani, van ahol működik, van ahol nem.
2019. júl. 25. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor elgondolkodom hogy a nálam 30 centivel alacsonyabb lány vajon mit gondolhat... :D
2019. júl. 25. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem nagy kulonbseg, egyik sem.
2019. júl. 25. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, esetleg van vki aki ismer ilyen párokat?
2019. júl. 28. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 185 cm vagyok a barátom 176 cm.Minket egyáltalán nem érdekel a magasság szeretjük egymást az a lényeg. Ráadásul ő a fiatalabb is.Szerintem ha bejöttök egymásnak ezek az apróságok nem számítanak. :)
2019. júl. 28. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak normálisabb, komolyabb csajok akik nem mérőszallagal rohangálnak és fontosabb dolgokat tesznek elsődleges prioritássá. Szerintem a korkülönbséggel sincs gond.
2019. júl. 28. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
A nőknek nem a magasságkülönbség számít, hanem a férfi abszolút magassága. 178 centisen azért van már egy-két olyan nő, akinél lehet esélyed, a nő magasságától függetlenül. Ellenben 160-170 centisen még egy 150 centis lánynak sem kellenél.
2019. júl. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!