Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy írok facén egy nőnek, el se olvassa de be van utána állítva hogy nem bírok írni neki? :D
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 20:02
11/18 A kérdező kommentje:
amúgy ő írt rám kb 2-3 éve,bejelölt,visszajelöltem és válaszoltam,mert jó ember vegyok,találkoztunk de nem lett a dologból semmi,most én írok rá és ezt kapom,oké....
2019. júl. 23. 20:22
12/18 A kérdező kommentje:
tényleg nem értem,szerintem az lenne a korrekt hogy meg írná bocs de akkor se jutottunk semmire,inkább ne erőltessük,de így....Én nem ártottam neki,nem beszéltem max 1-2 szót de azt nem rosz szándékból tettem
2019. júl. 23. 20:26
13/18 A kérdező kommentje:
bár értem én,akkor elhagyta a barátja,maga alatt volt akkor jó lettem volna én a looser annyi elég lett volna hogy tudok beszélni,nem tudtam,most meg....azóta nincs maga alatt,persze hogy nem kellek neki
2019. júl. 23. 20:29
14/18 anonim válasza:
Ja, hogy több év után bukkantál fel ismét, tudod, ki nem tiltana így... :-D
15/18 A kérdező kommentje:
ja mer az jobb hogy csak úgy felbukkansz és bejelölsz majd rá írsz valakire mondván hogy ismered oké
2019. júl. 23. 20:40
16/18 A kérdező kommentje:
jól van akkor,én vagyok a rosz,a gonosz ember,oké
2019. júl. 23. 20:41
17/18 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy gonosz vagy, csak nem akar veled ismerkedni. Felesleges itt drámázni, mint egy hisztis kislány. Engedd el.
18/18 anonim válasza:
Itt úgy hisztiznek egyes pasik azért, hogy a nők nem kezdeményeznek, pedig egyenjogúság van. Ez a nő egyszer kezdeményezett nálad, aztán nem lett belőle semmi, neked meg most valamiért több év után eszedbe jut, hogy lehet, hogy mégis kéne. Ne csodálkozz, ha ezek után letiltott. Ő adott esélyt, akkor, nem kellett neked, nem lesz tartalékjátékos, akit felállíthatsz a kispadról, mert éppen kéznél van, jól tette, hogy tiltott. Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!