Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mennyire zavar titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire zavar titeket, ha egy lány szolizik?

Figyelt kérdés
Átlagosan fehér bőrű lány vagyok,de sokkal jobban tetszek magamnak, ha barna vagyok. Nem ilyen csokiszoli szinten, hanem inkább ilyen kreol bőrszínem van jelenleg. Egyébként a hajam is csokoládébarna színű, a szemem pedig világos, kicsit zöldesbarna. Van akinél ez kizáro ok lenne?
2019. júl. 20. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok, de ne essen túlzásba.
2019. júl. 20. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

A szoli karos, oregiti a bort es rakot is okoz. Ez nem valami oregasszonyos ijesztgetes, hanem a tudomanyos konszenzus. Tobb orszagban betiltottak vagy korlatoztak mar es az europai orvosi kozosseg is tervezi, hogy kozosen lepjenek fel ellene, az emberek egeszsege erdekeben.

Minden borszin gyonyoru. Ma sajnos a feher boru egyenek nem szamitanak menonek, trendinek, kisebbsegi erzesuk van. Hallottad valaha, hogy valakinek megdicsertek volna a vilagos boret? Nem, ma csak gyonyoru csokibarna bor van. Es ahogy korabban irtam a barnasag hajszolasa az egeszsegunkbe is kerul.

Nagyon orulnek, ha fontolora venned, hogy a divatert es a gyerekkorunktol belenk ultetett feher-szegyenerzetert megeri-e kockara tenni az egeszsegedet. A szepseg nem a borszinen mulik. :) Tudom nem ezert a valaszert jottel, de ez az, ami igazan lenyeges.

2019. júl. 20. 14:35
 3/9 anonim válasza:
100%
Hidd el a külső nem minden! Ha tetszel egy srácnak, akkor is fog veled járni a világosabb a bőröd.
2019. júl. 20. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem gond, tavasszal 1-2alkalommal én is elmegyek,alapszínt szerezni.
2019. júl. 20. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, sőt! Tetszik!
2019. júl. 20. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem viszi túlzásba, akkor nem zavar.
2019. júl. 20. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok, csak ne vigye túlzásba.
2019. júl. 20. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Az zavaró, ha valaki nem fogadja el magát olyannak, amilyen.
2019. júl. 20. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem annyira csípem.
2019. júl. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!