Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti elmondanátok egy férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok egy férfinak, hogy szeretitek?

Figyelt kérdés
Esélytelen a dolog ,hogy együtt legyünk. Ő szinte le se szar.
2019. júl. 17. 22:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Akik szerint ez megalázó ,miert az?
2019. júl. 17. 22:59
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

En elmondtam harom ferfinak az evek folyaman. Egyikkel se jott ossze a dolog.

DE

a mi lenne, mi lett volna ha-nal szerintem nincs rosszabb

2019. júl. 17. 23:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg látja, hogy odavagy érte. De ha le se szar, akkor minek? Amúgy, ez nem szerelem, max fellángolás. Hány évesek vagytok?
2019. júl. 17. 23:57
 14/25 anonim ***** válasza:
55%
Elmondtam. Ciki volt. Túltetem magam rajta
2019. júl. 18. 00:16
 15/25 anonim ***** válasza:
79%
A helyedben nem tenném. Nem fog változni semmi, valószínű csak egyedül fogsz maradni ezzel az érzéssel. Akit érdekelsz azon érzed, de egy vallomás miatt nem hiszem, hogy benne feléled a tűz,inkább mégjobban kerülni fog. Sajnálom.
2019. júl. 18. 00:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 15-ös írja.

Én bevallottam, nekem nagy lépés volt, őt kb hidegen hagyta, majd került, leépített xDD

2019. júl. 18. 01:30
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

Én annyit üzentem az egyik munkatársával, hogy "kedvelem, mint régi jó ismerőst". "Gondolok rá, nehogy megint baleset érje sítúrázás közben, mint előző évben."

Meglepően hamar otthagyta a téli üdülést. Felém jött pár lépést, amikor meglátott - és nagyon sejtelmesen mosolygott.

Valamit mondani akart - egyenesen nekem. Kérdőn, elakadt lélegzettel néztem rá. Megragadt bennem az az idilli február végi kép...

2019. júl. 18. 04:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keretlenul bevallani olyan mintha egy csataban meztelenul allnal a csatamezon h gyertek, oljeteeeeek.

Teljesen celtalan cselekedet, a masikat nem erdekli, tehat a reakcioja:

A. Ki nem szrja le

B. Eszrevesz es tegyuk fel kapcsolatot kezdemenyez veled (mert ingyenlyuk), de mivel nem is akarta, ezen a szinten meg is reked a kapcsolat

C. Masokkal jot rohog rajtad

Szamomra egyik opcio sem kecsegteto. Egy ferfinak kell az az erzes h igen, ezt a not akarom. Es meg akkor sem garantalt h ezt hosszu idon at igy is fogja gondolni, de legalabb az elejen legyen meg benne a vagy h neki ez a no kell!

En senkinek nem szeretnek a lo helyett a szamara lenni, elso loval elmegy, te meg ott maradsz pofara ejtve es nem erted h miert. N

2019. júl. 18. 06:19
 19/25 anonim ***** válasza:
13%
Mondd el neki, mit veszíthetsz? Meg fogod bánni, és benned lesz, hogy mi lett volna, ha... Ez a legrosszabb!
2019. júl. 18. 06:26
 20/25 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig megmondtam. Nem értem vele sokat az igaz, de attól még nem bántam meg. És 2x volt késöbb megkerestek, de akkor már nekem volt más. Az egyik nem értékelt először, a másiknak volt valakije. Volt egy másik eset amikor a nőt úgy nem érdekeltem, de lefekudt volna velem.
2019. júl. 18. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!